Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

Den netop overståede landsholdspause bød på forandringer udenfor banen for mange nordjyder, da myndighederne meddelte, at syv nordjyske kommuner skulle omfattes af yderligere restriktioner – herunder Jammerbugt Kommune, hvor cheftræner Stefan Madsen er bosat.

Fredag tog klubben og Stefan derfor en hurtig beslutning, der betyder, at han er flyttet midlertidigt til Aalborg, indtil restriktionerne ophæves.

– Jeg er selvfølgelig rigtig glad for, at Stefan har truffet den beslutning. Han bliver derfor bl.a. afskåret fra sin familie i en periode, og det viser noget om det store hjerte, han og familien har for klubben. Sportsligt har det selvfølgelig enorm betydning, at vi fortsat kan have ham med på sidelinjen i den spændende periode, vi går i møde, siger direktør Jan Larsen.

Stefan flyttede allerede til Aalborg i fredags, og han testede i weekenden negativ for COVID-19, ligesom han naturligvis fortsat indgår i Aalborg Håndbolds ugentlige testprogram.

Alle spillere og de øvrige trænere/ledere er ikke bosat i en af de syv kommuner og er derfor ikke berørte af de yderligere restriktioner – alle er dermed klar til onsdagens pokalbrag mod Bjerringbro-Silkeborg.

Pokalkvartfinalen er startskuddet på en spændende periode frem mod jul, der starter med tre hjemmekampe i Jutlander Bank Arena. Se hele vores kampprogram her.

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren