Nordjysk ride- og Islænderudstyr
Springeren
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

Er du træt af tung og doven rødvin i den lumre sommervarme? Er din hvidvin lidt for spids? De senere år har danskerne taget rosevinen til sig, særligt når sommeren viser sig fra sin bedste side. Rosevin er smagfuld som en rødvin og frisk som en hvidvin, og derforer den helt perfekt til solskin.Du kan opbevare rosevinen i køleskabet, så er den frisk og klar til servering.

Rosevinen låner lidt fra både rødvin og hvidvin. Er du til lidt af det hele, bør du smage et glas rose.Den laves i dag på fleremåder, men den mest almindelige måde er som en blanding af rødvin og hvidvin i rette proportioner. Rosevinen tager derfor det bedste fra begge vine og blander dem i et frisk og dejligt glas.

Lad Vinico hjælpe dig med et godt tilbud på vin

Er du træt af de samme rødvin tilbud fra supermarkedet, så kan du på vinico.dk finde lige det tilbud på vin, du står og mangler. Det bedste tilbud på vin finder du ikke altid ude i butikkerne og hos Vinico finder du måske den vin, du har søgt efter og til billige penge. Hvis du er eventyrlysten, kan du også bestille vin i smagskasser, så du prøver forskellige slags.Hos Vinico er der noget for enhver smag.

Savner du også billige hvidvin tilbud? Så kan Vinico hjælpe dig i gang. Med alle slags vine på deres lager, har du frit valg på alle hylder. Det gælder alt lige fra rødvin til hvidvin, rosevin, mousserende, bobler og mangeandre. Gå på opdagelse i vinens verden med Vinico og find netop den vin, du skal skåle sommeren ud med.

Hvis du tænker på at holde en sommerfest, inden efteråret ringer ind? Hos Vinico finder du med sikkerhed et godt tilbud, der passer til dig og dine behov for vin. Væk dine smagsløg til live igen og lad dig inspirere af muligheder i vinens verden.God vin gør dine sommersammenkomster på terrassen komplette.

Imponer din gæster med god champagne

Tænker du allerede fremad mod nytårsfesten, så kan du jo overveje, hvilken vin du skal servere dertil. Måske tænker du allerede: Hvad koster champagne? En flaske champagne kan variere i prisen, men selv en flaske helt ned til et par hundrede kroner går du aldrig galt i byen med.

Tager du spenderbukserne på for at gøre aftenen uforglemmelig, findes der flasker op til 1000 kroner. Så skal du næsten også have en champagnesabel til. Hvis du rigtigt vil imponere dine gæster med dine serveringskundskaber og showmanship, så har du dine gæsters fulde opmærksomhed, når du tager champagnesablen i hånden. Sådansætter du festen i gang med maner.

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S