Hotel Phønix
Springeren
AKKC
Vejgaard sten og krystaller

En fremragende og vedholdende holdpræstation banede vejen for en sejr i lørdags på 34-30 efter 14-14 ved pausen i dagens udekamp mod GOG i Primo Tours Ligaen.

Aalborg Håndbold kom under pres fra kampens start, hvor hjemmeholdet hurtigt kom i front både 4-1 og 5-2 i de indledende minutter, hvor tingene ikke gik deres vej.

Aalborg mandskabet blev dog ved med at arbejde hårdt, og langsomt fik de kæmpet sig tilbage igen. Det var i en tæt første halvleg, hvor der var masser af intensitet i begge ender.

Efter pausen kom GOG igen bedst ud. De fik taget teten og var det første kvarter af anden halvleg hele tiden et lille skridt foran.

Herefter beordrede trænerteamet taktiske ændringer. De gik over og spillede 7 mod 6 i angrebet, mens de i forsvaret skiftede til at dække 5-1 med Magnus Saugstrup fremme. Det ændrede rytmen på kampen, hvor de nu fik overtaget, og med 13 minutter igen tog de føringen.

Resten af kampen så Aalborg sig ikke tilbage, og få minutter senere havde de udbygget føringen til fem mål. I slutfasen blev der byttet mål i begge ender, men hjemmeholdet fik aldrig færten af et sent comeback.

-Vi kan dermed nyde turen hjem til Aalborg med to point i bagagen, og vi har dermed maksimumpoint efter de to første runder i Primo Tours Ligaen. Næste opgave er på udebane mod Århus Håndbold, der ligeledes har hentet to sejre ud af to mulige.

Dagens sejr blev grundlagt af en fantastisk vedholdende indsats af alle drengene, der kampen igennem holdte hovedet koldt.

Sebastian Barthold viste vejen i angrebet og blev topscorer med ni mål. Det var en noget nær fejlfri indsats fra vores norske fløj, der scorede på sine første ni forsøg, inden en afbrænder i slutfasen spolerede den perfekte skudprocent.

MATCHFACTS:
Målscorere for GOG Håndbold:
Stig Tore Nilsen 7, Lasse Møller 5, Emil Lærke 4, Odinn Rikhardsson 3, Josef Pujol 3, Emil Jakobsen 3, Arnar Arnarsson 2, Oscar Bergendahl 1, Mathias Gidsel 1, Frederik Bo Andersen 1.

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Sebastian Barthold 9, Magnus Saugstrup 6, Henrik Møllgaard 5, Mads Christiansen 4, Janus Smarason 4, Tobias Ellebæk 3, Mark Strandgaard 3.

Redninger:
Viktor Hallgrimsson: 4/28 (14 %)
Søren Haagen: 411 (36 %)

Mikael Aggefors: 7/22 (32 %)
Kristian Sæverås: 6/20 (30 %)

Udvisninger:
GOG Håndbold: 4 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.

Dagens dommere var Nicklas Pedersen og Nichlas Nygaard.

Dagens tilskuertal i SU’VI:T Arena var 1.410.

kilde: Aalborghaandbold.dk
DN Isolering
Kai-Berntsen
Vivabolig
Bilhuset Biersted A/S