Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

TEKST: PER LARSEN

-Jeg er ikke verdens bedste til alt, men jeg er god til at få det bedste ud af alt.
Ordene kommer fra Aalborg Pirates nye administrerende direktør Morten Secher, der er ansat pr. april og sætter sig i direktørstolen 1. maj og fortsætter:
-Jeg er enorm stolt af, at Aalborg Pirates tror på mig og mine ideer, og nu giver mig chancen for at stå i spidsen for et af de største brands og største succeshistorier i nordjysk idræt. Jeg går til opgaven med stor ydmyghed over for hvad, der er nået på så forholdsvis kort tid, og vil stille og roligt sætte mit eget aftryk på og fortsætte en succeshistorie.

Alsidig uddannelse
Den 38-årige kommende chef på Piratskuden er på ottende år gift med fru Lotte og har fire børn, hvoraf de tre ifølge Morten Secher er såkaldte bonusbørn. Morten Secher kommer fra en stilling som manager i EH Aalborg. Han har læst ledelses og organisatorisk forandringsprocesser på Aalborg Universitet og har en bachelor i idræt. Netop idræt har været den kommende direktørs hidtidige hverdag, dels som håndboldstræner, blandt som assisterende træner i Aalborg Håndbold og cheftræner i Odder og HC Midtjylland, og dels som leder i driften af idrætsklubber. Endelig har han haft to år som daglig leder af AaBs College.

Er på hele døgnet
-Sport har hidtil og vil forhåbentlig mange år fremover været en stor del af mit liv, fortsætter Morten Secher. Det er et job, hvor man hele tiden er på, og det trives jeg med. Jeg har ikke den store erfaring med ishockey ud over at have betragtet det hurtige spil på isen fra tilskuerpladserne. Men i den forholdsvis korte tid jeg har været i dialog med Pirates ledelse, har jeg set, at Pirats er ikke meget forskellig fra andre idrætsgrene, hvor man har en professionel overbygning samt en amatør-og ungdomsafdeling.
-Det er et administrativt ledelsesjob, som på ingen måde er et såkaldt 8 til 16 job, men hvor man i perioder næsten er på hele døgnet. Men man er også afhængig af, at have en stor og trofast skare af frivillige ledere. Alle arbejder hen mod samme mål, og når det nås med succes, er det en stor del af lønnen.

Imponeret af setupét og CoolEast
-Selvfølgelig har jeg gjort mig nogle tanker om kommende tiltag, og hvordan jeg skal gå ind i samarbejdet med alle. Men nu vil jeg bruge den kommende tid indtil 1. maj på at suge til mig. Alle de gode ideer og tiltag, som er sket i Pirates korte levetid og har løftet Piratskuden op på et højt niveau, skal naturligvis beholdes, men vi skal da også rykke os yderligere. Aalborg Pirates er et kæmpe brand med flot eksekvering overfor sponsorer, tilskuere samt samarbejdspartnere, det momentum skal fastholdes, så den sportslige sektor også har råderum til at fastholde klubben i top 4 i ishockeyligaen samt årlig kvalifikation til Final 4 mange år frem.
Morten Secher slutter af med at fremhæve et projekt som CoolEast, som han er meget imponeret over og er blevet inspireret af, og hvor man omkring klubben og bydelen har udviklet et stærkt CSR projekt.

Kilde: Aalborg Pirates

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby