Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus

S. D. Kjærsgaard A/S er et familieforetagende, der gennem 3 generationer og med mere end 90 år i branchen stadig er i stor vækst.

Seneste tiltag er etablering af en ny webshop, der skal være med til at styrke firmaets position som landets førende maskinhandler. En position, der er skabt via god service, høj leveringssikkerhed af reservedele og et stærkt produktsortiment, der har givet mange tilfredse kunder gennem årene.

”Udviklingen af webshoppen er sket i samarbejde med det nordjyske webbureau Podi ApS, der holder til i Brønderslev. Et samarbejde som vi er meget tilfredse med og hvor udviklingspotentialet stadig er stort. Det er startskuddet på en digital opgradering på tværs af platforme, hvor vi fremover vil have større fokus på søgemaskineoptimering, AdWords, SoMe og online salg af produkter” fortæller Niclas, Marketing Manager i SDK, og fortsætter:

”S.D. Kjærsgaard A/S er en organisation, der altid har været tæt på kunden. Det øgede fokus på digitalisering er et udtryk for de forventninger, som vores kunder har til os. Derfor er vi nød til at gentænke vores forretningsmodeller og skabe nye kommunikationsformer. Kunderne er ikke bundet til en enkel kanal og de forventer vi er tilgængelige, hvor de er. Derfor er vi i gang med denne digitaliseringsproces, så vi forbliver relevante og tilgodeser deres behov”, udtaler Niclas med stor optimisme for fremtiden.

Partner i Podi ApS Henrik Thomsen fortæller, at det har været spændende at være med i projektet fra idé til den færdige webshop, dertil kommer hele marketingsdelen omkring at få gjort webshoppen til en succes for S. D. Kjærsgaard A/S. Vi er selv meget tilfredse med resultatet og ikke mindst samarbejdet i projektet, der har været særdeles godt.

Palle Kjærsgaard, som står i spidsen for S.D. Kjærsgaard A/S, er begejstret for de nye tiltag:

”Hos SDK tilstræber vi at gå forrest og levere visionære løsninger til vores kunder. Nøglen til vores succes ligger i den gode kundeservice, som vi også har fokus på her.”

S.D. Kjærsgaard A/S har tredoblet sit resultat i 2020 sammenholdt med året før og har stået over for en større ekspansion med nye afdelinger på Sjælland og Bornholm. Med 5 afdelinger fordelt i hele landet er firmaet blevet et naturligt valg for såvel kommuner som erhvervslivet og ikke mindst landbruget, hvor man er en troværdig samarbejdspartner.

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren