AGF, Brøndby I.F., OB og AaB har indgået en fireårig aftale omkring indendørsstævnet, hvor værtskabet går på skift mellem klubberne. I Aarhus gør Vejle Boldklub de fire klubber selskab, og stævnet afvikles som en alle-mod-alle-turnering, hvorefter nr. 1 og 2 mødes i finalen. Hver klub er på den måde sikret minimum fire kampe. Alle kampene vises direkte på TV3+, der sender live fra hele stævnet.

En del af underholdningen til KMD Cup vil også i 2019 være en showkamp, som denne gang kommer til at stå mellem Aarhus All Stars og AGF’s pokalvindere fra 1996, og her vil der blandt andre være mulighed for at opleve Lars Windfeld, Martin Jørgensen, Torben Piechnik og Henrik Mortensen.

KMD lægger også i 2019 navn til stævnet som hovedsponsor, og Danmarks største IT-virksomhed vil bruge turneringen til at sætte fokus på brugen af data i sport.

– Udover at KMD Cup rent fodboldmæssigt og tilskuermæssigt er en sjov turnering, så håber vi også, at KMD Cup kan være med til at skabe synlighed omkring brugen af data som løftestang for bedre præstationer. Fodbold er et spil med utrolig mange variable, og vi synes, det er spændende gennem dataanalyser at være med til at skabe resultater på banen. Data indhentes i dag fra mange forskellige kilder, og værdien ligger i høj grad i at kunne sammenkøre, udvælge og udstille de relevante data, siger Helle Huss, direktør for KMD Business.

For de fire klubber har det været vigtigt, at indendørsstævnet også har et stort fokus på velgørenhed, og derfor har det fra starten været tænkt ind i konceptet, at værtsklubben donerer et beløb til et godt formål i lokalsamfundet. AGF har valgt, at FC Grønnegade, der er et fodboldhold for socialt udsatte og tidligere misbrugere, skal tilgodeses med 25.000 kr, og TV3 Sport vil donere et tilsvarende beløb.

KMD Cup afvikles som nævnt fredag den 11. januar i Ceres Arena. Dørene åbnes kl. 18.00, og første kamp vil blive sat i gang kl. 19.00. Finalen forventes at blive spillet cirka klokken 22.00.

AaB’s indledende kampe er som følger:
Kl. 19.40 mod Vejle Boldklub
Kl. 20.10 mod Brøndby I.F.
Kl. 20.40 mod AGF
Kl. 21.10 mod OB
Kl. 22.00 evt. finale

Billetterne koster 150,- for voksne.
Og 100,- for børn.

Billetterne er ikke nummereret. Fans fra de fem Superliga-klubber vil få tildelt hver deres sektion.

Kilde: AaBsport.dk

Tryksager