Bosætning Jammerbugt
Jutlander Bank
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

Den 21-årige angriber, der har palæstinensiske rødder, er født og opvokset i Aalborg-bydelen Gug, og allerede som U/11-spiller skiftede han til AaB fra partnerklubben B52/AFC.

I sidste sæson var Wessam Abou Ali udlejet til Vendsyssel F.F., og nu skifter han altså permanent til Silkeborg I.F.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

– Wessams situation er nogenlunde sammenlignelig med Rasmus Thellufsen (skiftede til Lyngby Boldklub i søndags, red.) på den måde, at der i øjeblikket var lang vej til spilletid, og at det derfor var naturligt for både Wessam og AaB at søge et alternativ.

– Derfor er vi også glade for at være nået til enighed med en god klub med en dygtig træner, og vi synes, der er lavet en fornuftig aftale, som alle parter kan være tilfredse med, og vi ønsker Wessam alt det bedste fremover, siger Inge André Olsen.

Wessam Abou Ali ser efter mange år i AaB frem til sine nye udforinger i Silkeborg:

– Det er vemodigt for mig at sige farvel til AaB. Jeg kom til klubben allerede som tiårig, så AaB har givet mig næsten hele min fodboldopdragelse. Jeg har haft en fantastisk tid i klubben, og jeg har lært en masse af mange dygtige trænere og holdkammerater, og jeg ønsker AaB alt det bedste.

– Nu har jeg valgt at søge nye græsgange for at få mere spilletid, så jeg kan fortsætte min udvikling som fodboldspiller. Jeg har haft nogle gode samtaler med Kent (Nielsen, red), og Silkeborgs spillestil passer godt til mig, så jeg glæder mig til at komme i gang dernede, lyder det fra Wessam Abou Ali.

Wessam Abou Ali, der havde kontraktudløb med AaB ved udgangen af 2021, har siden sin AaB-debut i foråret 2018 optrådt 31 gange og scoret fire mål for Hele Nordjyllands Hold.

DN Isolering
Kai-Berntsen
Vivabolig
Bilhuset Biersted A/S