Hotel Phønix
JobConnection
Datamarked artikel banner
Garant Brønderslev

Efter en 2-0-sejr i den første U/16-venskabskamp mod tyskerne blev andet opgør mod nabolandet spillet i går. Og det var en markant mere målrig affære, der endte med et dansk nederlag på 5-4.

Benjamin Damsgaard startede inde på venstreback og på midtbanen var Kasper Stie Davidsen også i startopstillingen. Begge til deres anden ungdomslandskamp.Det var dog tyskerne, der dominerede totalt i første halvleg og gik til pause foran 4-0.

Som anden halvleg skred frem kom Danmark bedre og bedre med i opgøret, og der kom også danske mål på tavlen. Efter 73 minutter havde danskerne scoret tre gange, mens tyskerne også havde nettet en gang mere, og ved stillingen 5-3 til Tyskland blev Kasper Stie Davidsen udskiftet.

Benjamin Damsgaard fik fuld spilletid, og han var således også på banen, da Danmarks U/16-landshold i sidste minut reducerede til slutresultatet 5-4.

Kasper Stie Davidsen og Benjamin Damsgaard har nu spillet to U/16-landskampe, mens Theo Sander, der fik fuld spilletid i forrige kamp, er noteret for en optræden på U/16-landsholdet.

U/19-landsholdet med Marcus Hannesbo skulle også have været i aktion i går mod Polen, men på grund af positive Covid-19-tests i den polske lejr blev opgøret aflyst. Det danske U/19-landsholdet er ifølge DBU løbende blevet testet, og ingen i hverken trup eller stab er testet positive for Covid-19.

DN Isolering
Kai-Berntsen
Vivabolig
Bilhuset Biersted A/S