Hotel Phønix
Jutlander Bank
Datamarked artikel banner
Garant Brønderslev

I forbindelse med offentliggørelse af prospektet 22. september oplyste AaB, at der allerede var sikret forhåndstilsagn på godt 20 mio. kr. fra primært AaB’s investorgruppe, bestyrelse, direktion og ledende medarbejdere.

Bestyrelsen i Aalborg Boldspilklub A/S fik 10. december 2019 på en ekstraordinær generalforsamling bemyndigelse til at udvide aktiekapitalen. Forslaget blev vedtaget med overvældende flertal, hvor flere end 95 procent stemte for forslaget.

AaB’s bestyrelsesformand Torben Fristrup udtaler:

– At vi i en vanskelig tid og i et svært marked er lykkedes med at styrke vores økonomiske fundament, vidner om den opbakning, som vores klub har hos både fans, aktionærer, samarbejdspartnere og alle øvrige interessenter.

– Derfor skal der herfra lyde en stor tak til enhver, der har bakket op om aktieemissionen, så vi nu er sikret et endnu bedre kapitalredskab, hvilket stiller os endnu stærkere i jagten på at opnå vores ambitioner og målsætninger såvel sportsligt som kommercielt, siger Torben Fristrup.

Siden 2018 har der i AaB været arbejdet på at skabe et solidt fundament baseret på strategien Nordkraften, hvor AaB som Nordjyllands eneste aktuelle Superligaklub i endnu højere grad vil favne og dyrke de bedste nordjyske talenter, skabe de bedste fodboldoplevelser på Aalborg Portland Park samt ikke mindst igen vinde pokaler og titler.

AaB’s strategiplan Nordkraften har ligeledes oplevelse som kommercielt fokus. Det vil sige den totaloplevelse det skal være at overvære AaB’s kampe i 3F Superligaen på Aalborg Portland Park. AaB vil derfor de kommende år investere yderligere i forholdene for såvel samarbejdspartnere som supportere på og omkring Aalborg Portland Park.

Siden 1995 har AaB vundet fire danske mesterskaber og deltaget i europæisk gruppespil både i UEFA Champions League og i UEFA Europa League.

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S