Hotel Phønix
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Suvo

Dette indhold er sponsoreret

AaB har alle dage været en klub med stolte traditioner og store historiske resultater i historiebogen. Med fire danske mesterskaber og to pokaltitler i skabet, samt fantastiske europæiske resultater er selvforståelsen i klubben naturligvis, at man spiller med i toppen af dansk fodbold. Det har dog været svingende med resultater de seneste par sæsonen, og kikseren i pokalfinalen sidste år, var prikken over i’et på en lange række år uden de store ting at skrive hjem om. Derfor har klubbens ledelse taget drastiske beslutninger og har beordret en ny strategi for AaBs fremtid. Det indebærer blandt andet, at klubben igen skal til at vinde pokaler, spille om medaljer samt spille europæisk gruppespil. Det er også til at se hos bookmakerne, hvor f.eks. bet365 har oplevet større interesse for at spille på AaB som en potentiel medaljekandidat i år. I denne artikel kigger vi derfor på, hvad der sker i Aalborgs stolte traditionsklub, og hvilken transformation klubben skal igennem i de kommende år. Læs med og bliv klogere på, hvad der skal ske for bolsjestriberne i fremtiden. 

“AaB er det hele værd”-kampagne og kapitaludvidelse

Dansk fodbold står generelt overfor en af de sværeste tider nogensinde, og omstændighederne kræver beslutninger, der rækker langt ind i fremtiden. AaBs ledelse har ligesom flere andre danske klubber præsenteret en plan for, hvad der skal ske for klubben i fremtiden. Den indebærer blandt andet at blive økonomisk bæredygtige, skabe et nyt talentakademi og udvide kapitalen til at indkøbe spillere. Det er sket gennem en kapitaludvidelse og gennem kampagnen “AaB er det hele værd”, som er skabt for at højne tilskueratmosfæren, når det igen bliver tilladt at fylde hele Aalborg Stadion igen. Kombineret med nye partnerskaber skulle dette gerne blive AaBs indgang til en bedre fremtid med nye fantastiske resultater til historiebøgerne.

Vil spille om medaljer, vinde pokaler og i Europa

AaBs spillere, ledelse og naturligvis fans husker med glæde og nostalgi tilbage på triumferne i 1995, 1998, 2008 og 2014. Der er også gode europæiske minder fra Manchester, Celtic, Sampdoria og La Coruna at kigge tilbage på som interessent i AaB. Det er dét, alle i AaB håber på at komme tilbage til med den nye massive investering i AaB. Man har i planerne fremlagt en ambition om at vinde pokaler, spille om medaljer og komme i Europæisk Gruppespil indenfor en kort årrække, og kun tiden vil vise, om guldet igen en dag kan komme tilbage til Limfjordens by.  For nu er målet i hvert fald klart. AaB skal helt tilbage i toppen af dansk fodbold, og det skal de nyindkøbte spillere Oscar Hiljemark, Tim Prica og Pedro Ferreira hjælpe med. 

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren