Hotel Phønix
Springeren
Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller

– Eksklusive lejeboliger med formidabel beliggenhed og udsigt i Gug Alper

Går du i overvejelser omkring en ny bolig i Aalborg området, bør du sætte kryds i kalenderen fredag den 14. august kl. 14.00 – hvor du kan komme til Åbent Hus i Kong Minos Park i Gug Alper – Klik HER for at finde vej

Der vil være mulighed for at få en hotdog med en øl eller vand til.

Det er hurtig og let at komme ind til centrum af Aalborg enten med bil, cykel eller offentlige transportmidler. Skolerne ligger tæt på. Skal du eventuelt arbejde på den nye supersygehus, er det også tæt på. Masser af indkøbsmuligheder finder du også i nærområdet.

Minos Park (klik her for at besøge hjemmesiden) er højt beliggende på en sydvendt skråning, hvor der er både er panoramaudsigt og mulighed for at nyde solens vandring fra øst – videre henover syd – og til sydvest.

Hele området er bygget på en kæmpe kridtbanke og under gravearbejdet blev det fundet mange forstenede søpindsvin, koraller og skildpaddeskjold. Så for millioner af år siden var Minos Park også et eksotisk sted.

Udsigten mod syd er sikret, da der på det usædvanligt store grønne areal syd for bebyggelsen ikke er tilladt at opføre andet end et fælleshus, da området er en vigtigt del for Aalborgs indvinding af drikkevand.

Skråningen har gjort det muligt at opnå så stor højdeforskel mellem bygningerne, at panoramaudsigt for langt de fleste boliger kombineres med solindfald det meste af dagen.

På de stejleste steder er der rækkehuse, der med forskudte planer samt forskydninger mellem de enkelte boliger er tilpasset skråningens naturlige forløb og fald mod syd.

Rækkehusene består af op til fem boliger pr. bygning. De mange mellemrum mellem bygningerne sikrer Minos Park et grønt præg og gode forbindelser til natur- og fællesarealerne mod syd.

På det knapt så skrånende areal mod nordøst er der fem punkthuse med lejligheder. Også her er der store og grønne mellemrum, så landskabet og terrænet stadig præger bebyggelsen.

Alle bygninger er opført i et enkelt formsprog med farver i størst mulig harmoni med naturen, og de store vinduer til gulv giver gode forbindelser mellem inde og ude, mellem bolig og natur.

Bare et spadestik under overfladen består undergrunden af ren kalk fra kridttiden, og de lyse nuancer går igen i valget af de lyse teglstensfacader, der fremhæves af enkelte mørke partier og de sorte vinduesrammer-

De lyse og neutrale farver giver gode muligheder for selv at sætte kolorit på udearealerne med blandt andet plantekummer og havemøbler.

 

Området

Inden for få kilometers afstand af Kong Minos Park finder du både indkøb, universitetet og det nye super sygehus.

Nærmeste indkøbsmulighed er FAKTA på Byplanvej med nem adgang fra Zeusvej – vejnettet udvides med en passage imellem byplanvej og Marshals Allé, hvorved Fakta også her er inden for 5 minutter.

Derudover findes der indkøbsmulighed på Gugvej med REMA1000, NETTO, bager og andre specialbutikker.

I Gistrup findes der FAKTA og SuperBrugsen samt bager og slagter.

Du er desuden tæt på FØTEX-varehuset nordøst for Universitet og BILKA og CITY SYD ligger blot 10 minutters kørsel via Egnsplanvejen.

Nærmeste skoler er Gug Skole, Gistrup Skole og Byplanvejens skole. Der er desuden planer om en skole ved GIGANTIUM.

Der er mulighed for sport i Gug, Gistrup samt ved GIGANTIUM, hvor der også er svømmehal og ishockey-bane.

Syd for Gistrup ligger Lundby Krat med rig mulighed for vandreture og mountainbike-ruter og hundeskoven.

Desuden ligger ØRENHØJ GOLFKLUB lige syd for Gistrup.

Der findes en rigt udbygget cykelsti-net og fodgænger-net i området.

 

DN Isolering
WashnGo
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S