Hotel Phønix
Springeren
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

Murer- og kloakmester Søren Holdensen overdrog i lørdags, d. 1. maj hans murerforretning til Allan Thomsen og Aabybro/ Brovst Murerforretning ApS.

Søren Holdensen har gennem mange år drevet en veldreven murer- og kloakmester virksomhed. Søren har nu valgt at give stafetten videre.

Det bliver Allan Thomsen fra Aabybro/ Brovst Murerforretning ApS, som overtager stafetten. Han er stolt over at få muligheden for, at føre Sørens livsværk videre. For videreføres skal det, og alle medarbejdere følger naturligvis med i overdragelsen.

Søren vil gerne benytte lejligheden her, til at rette en stort tak til alle hans ansatte samt hans mange loyale kunder gennem årene og det er da også med lige dele sorg og lettelse at han nu takker af. Han er dog ikke et øjeblik i tvivl om, at Allan Thomsen og Aabybro/ Brovst Murerforretning ApS er den helt rette til, at overtage hans virksomhed.

Grunden til overdragelsen er, at Søren pr. 30. juni går på pension efter et langt og godt arbejdsliv. Han vil, indtil denne dag være at træffe rundt om på byggepladserne.

Der vil den 25. juni blive afholdt en reception i forbindelse med overdragelsen.

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren