Mia Tang kampagne
OITS – Printer Jørn
Entreprenør Jimmy Pedersen
Restaurant Jørn

Ny infrastrukturplan bringer 3. Limfjordsforbindelse tættere på Aalborg og Nordjylland til stor glæde for Aalborg Alliancen. 

Da Aalborg Alliancen blev dannet tilbage i august sidste år, var det med et mål for øjet; at få en 3. Limfjordsforbindelse til Aalborg og Nordjylland. Med den netop offentliggjorte infrastrukturplan mellem Regeringen og Dansk Folkeparti er det mål nu rykket væsentligt nærmere.

 

– Det er intet mindre end fantastisk. Intentionen med Aalborg Alliancen har jo fra starten været at få den 3. Limfjordsforbindelse på den nationale dagsorden, og det må man i den grad konstatere er lykkedes, siger Aalborg Kommunes borgmester Thomas Kastrup-Larsen og fortsætter,

 

– Jeg bliver virkelige glad og stolt over, at vi ved at italesætte problemet sammen og i fællesskab finde løsninger på finansieringsspørgsmålet har kunnet råbe Christiansborg op. Jeg vil gerne kvittere for de mange virksomheder, som bakker op om Aalborg Alliancen og altså nu er direkte årsag til, at en 3. Limfjordsforbindelse er inden for rækkevidde.

 

Også administrerende direktør for Bladt Industries glæder sig over nyheden.

 

– Jeg glæder mig på hele det nordjyske erhvervslivs vegne. Den 3. Limfjordsforbindelse bliver en væsentlig forbedring af infrastrukturen i vores landdel. I dag er de to krydsninger ved Aalborg sårbare, og stigende trafik koster virksomhederne dyrt og bremser udviklingen i Nordjylland, siger Peter Rindebæk.

 

De tre regeringspartier og Dansk Folkeparti har afsat 6,5 mia. kr. til en ny Limfjordsforbindelse over Egholm. Hensigten er, at anlægsarbejdet skal påbegyndes i 2024

Kilde: Aalborg.dk

Mia Tang kampagne
IT Security
Møllers Maler
Restaurant Jørn