Hotel Phønix
Springeren
Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller

Aalborg Chokoladen fremstiller som de fleste sikkert ved eksklusiv chokolade efter gamle traditioner. Men det er nu ikke kun chokolade der produceres på Troensevej i Aalborg Øst, men også konfekt, de populære trøffelkugler, petit four samt dessertchokolade.

Direktør John Aslak Jensen bød de mange morgenfriske gæster fra Erhvervsnetværk NV9220 velkommen og fortalte passioneret om hvordan de bruger de bedste råvarer og om den omhu som de er udvalgt med. Mandlerne kommer fra Spanien og Californien. marcipanen kommer fra Odense. Endelig fortalte John også om hvordan Aalborg Chokoladen blev kåret til den bedste luksus flødebolle i magasinet ” Mad og Venner”. Smagen og det visuelle er vigtig for John og hans team, derfor var det også en kåring som man er glad for.

Ud over at der blev netværket på kryds og tværs blandt medlemmerne af NV9220 netværket, blev der også tid til at hver deltager skulle lave deres egne flødeboller, og lad det være sagt på forhånd, det var med et blandet resultat i forhold til den visuelle del af flødebollerne. De fleste flødeboller ville nok ikke kunne sælges som 2. sortering.

Du kan opleve Aalborg Chokoladen i deres butik og showroom på John F Kennedys Plads 3a i Aalborg.

Henrik Thomsen

 

DN Isolering
Kai-Berntsen
Vivabolig
Bilhuset Biersted A/S