Hotel Phønix
Springeren
Faarup skovhus
Suvo

Lørdag 29. august 2020 danner Frejahallen på Vestre Fjordvej i Aalborg rammen omkring et gratis fægtearrangement for seniorer.

”Bare fordi man er senior, er man heldigvis ikke afskåret fra at dyrke en udfordrende sport – eller ta’ en ny idrætsgren op. Inden for fægtesporten er der mange eksempler på fægtere, der er begyndt sent i livet, for eksempel efter en årrække inden for en anden sport. Det er baggrunden for, at vi inviterer alle interesserede seniorer – og det er i denne sammenhæng fra 55 år – til gratis prøvefægtning”, fortæller Steen Bjerre, der er kasserer i Aalborg Fægteklub.

Det er Aalborg Fægteklubs argentinske fægtemester Felipe Saucedo, der står for præsentationen af sporten. Han kom til klubben i 2018 – med blandt andet mere end 10 år på det argentinske landshold i bagagen. I øvrigt er han ud af en fægtefamilie, idet hans farfar var med ved OL i 1932, 1936 og 1948, mens hans far deltog i OL i 1968 og 1972.

”Der er to formål med gratisarrangementet. For det første at gi’ seniorer anledning til at stifte bekendtskab med fægtesporten. Og for det andet at finde ud af, om der er interesse for et påtænkt 12 ugers kursus, hvor deltagerne – alle seniorer – får en indgående indføring i fægtning”, siger Steen Bjerre, der selv begyndte at fægte på den anden side de 50 år.

Fægtning for seniorer støttes af Dansk Fægte-Forbund, DIF og DGI’s foreningspulje, Bevæg dig for livet-midlerne, SIFA/TV Bingo Puljen, Aalborg Kommune, Christian den Fjerdes Laugs Fond og Jutlander Fonden Himmerland.

læs mere: www.aalborgfaegteklub.dk/gratis-proevefaegtning-for-seniorer

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren