Bosætning Jammerbugt
Jutlander Bank
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

Efter 80.000 solgte enheder: SACKit går all-in på trådløs opladning

 

Succesfuld lancering af stilfuld trådløs oplader og powerbank skaber store ambitioner. SACKit fra Aalborg vil være førende inden for trådløs opladning og sender nu flere nye produkter på markedet.

 

Reaktionerne fra kunder og anmeldere var overvældende, da SACKit op til julehandlen i 2018 lancerede CHARGEit. I dag har virksomheden solgt over 80.000 enheder og tilmed opnået en Red Dot Design Award for sin første trådløse oplader og powerbank.

 

For CEO Kristoffer Glerup er det en bekræftelse af, at SACKit så rigtigt, da de for et par år siden øjnede et marked inden for trådløs opladning som supplement til virksomhedens populære møbler, højtalere og høretelefoner:

 

– Vi undrede os over, at ingen havde tænkt på at udvikle en ordentlig trådløs oplader, så man kan slippe for det kaos af ledninger og stik, der følger med de mange gadgets, som er blevet en uundværlig del af mange menneskers hverdag. Der var et hul i markedet, og derfor satte vi os for at udvikle en trådløs oplader og powerbank i en kvalitet og et design, som man har lyst til at have liggende fremme, fortæller Kristoffer Glerup.

Markedet er kæmpestort

Med den succesfulde CHARGEit-lancering som afsæt er SACKit nu klar til at satse yderligere på markedet for trådløs opladning. Blandt nyhederne er en dobbelt udgave; CHARGEit Dual, med plads til to telefoner, en clockradio; WAKEit, med indbygget trådløs opladning samt en CHARGEit Stand, der giver mulighed for at lade telefonen op, mens man fx foretager et videoopkald eller streamer tv.

 

– Markedet for trådløs opladning er kæmpestort, og derfor tager vi nu skridtet videre og investerer markant i nye produkter, siger Kristoffer Glerup og peger på, at størsteparten af de bedst sælgende smartphones i Danmark understøtter trådløs opladning. Det samme gør sig gældende i Tyskland, der er SACKits hurtigst voksende eksportmarked.

 

– Vi har gennem det sidste års tid brugt mange ressourcer på at opbygge vores tilstedeværelse på Amazons platform i Tyskland, hvor vi kan se, at interessen for både CHARGEit og vores øvrige elektronikprodukter er enorm. Derfor er vi i fuld gang med at udvide til Amazon i flere lande og forventer, at vores satsning på trådløs opladning vil være med til at løfte vores salg markant både i Danmark og i udlandet, siger Kristoffer Glerup.

 

Genbrugsplast og støtteordning til fordel for miljøet

Blandt nyhederne er også en ny og mere miljøvenlig udgave af den oprindelige, prisvindende CHARGEit. Under overskriften ”Dare Yourself to Care” har SACKit indledt et samarbejde med den danske miljøorganisation Plastic Change og lanceret CHARGEit Care, hvor stoffet på fronten er fremstillet af fibre fra genanvendte plasticflasker. For hver CHARGEit Care, der sælges, donerer SACKit 25 eurocent til miljøorganisationens arbejde for at nedbringe det enorme forbrug af plast i verden. Derfor er emballagen selvfølgelig også 100% plastfri og fremstillet i bæredygtig, FSC-certificeret papir og pap.

 

– Hos SACKit bruger vi plast i produkter såvel som i visse typer af emballage. Men vi arbejder hele tiden med at mindske vores miljøpåvirkning, og samarbejdet med Plastic Change er et eksempel på dette, siger Kristoffer Glerup.

Binder hele SACKit-universet sammen

De nye CHARGEit-produkter sendes i handlen fra slutningen af august. Præcis som med den første CHARGEit har fokus været på at skabe produkter, hvor kvalitet, funktionalitet og design går op i en højere enhed. Rammen består af sandblæst aluminium, mens fronten er beklædt med stof fra den førende danske tekstilproducent, Kvadrat. Samtidig sikrer kombinationen af et kraftfuldt batteri og Qi-certificering en hurtig, sikker og stabil opladning.

 

Lanceringen af de nye trådløse opladere understøttes med nye versioner af den velkendte højtaler WOOFit og sidste års bestseller ROCKit earbuds, der understøtter trådløs Qi-opladning. CHARGEit bliver dermed produktserien, som både designmæssigt og funktionelt binder alle elektronikprodukterne i SACKit-universet sammen.

 

 

FAKTA: CHARGEit-serien fra SACKit

CHARGEit er en serie af trådløse opladere, som fungerer med enheder, der understøtter trådløs opladning. Nogle produkter i serien er powerbanks, som kan oplade trådløst og samtidig tages med på farten. SACKits mål med CHARGEit har været at udvikle markedets bedste produkt målt på kvalitet, funktionalitet og design. Rammen er udført i sandblæst, diamantskåret aluminium med indfarvet USB C-port i metal, mens fronten er beklædt med Remix-stof fra den førende danske tekstilproducent Kvadrat. For at fuldende designoplevelsen matcher ledningen farven på stoffet. Alle CHARGEit-opladere har Qi certificering for at tilbyde den sikreste og mest stabile trådløse opladning på markedet. Batteriet er på hele 6.000 mAh og sikrer op til tre fulde opladninger af en smartphone. Indbyggede LED-indikatorer giver hurtigt overblik over batteristatus og om trådløs forbindelse er aktiveret.

 

CHARGEit og CHARGEit Dock (lanceret dec. 2018)

Den første CHARGEit blev lanceret i slutningen af 2018 og blev i foråret 2019 hædret med den tyske Red Dot Design Award i kategorien Product Design som en anerkendelse af produktets høje kvalitet. CHARGEit findes også i en Dock-udgave uden batteri.

 

CHARGEit Stand (lanceres september 2020) og CHARGEit Stand Dock (lanceres august 2020)

Med CHARGEit Stand er det muligt at oplade en smartphone stående både lodret og vandret. Dermed kan telefonen lade op, mens man fx foretager et videoopkald eller streamer tv. Foden er aftagelig, så opladeren nemt kan tages med på farten. CHARGEit Stand har tre indbyggede coils for at sikre en optimal, stabil opladning. Den fås også i en Dock-udgave med to coils uden batteri.

 

CHARGEit Dual Dock (lanceres september/oktober 2020)

CHARGEit Dual Dock er den familievenlige løsning til trådløs opladning. Den kan nemlig oplade to smartphones samtidig. Med sit minimalistiske design passer CHARGEit Dual ind i de fleste moderne hjem, og risikoen for at komme hjemmefra uden strøm bliver væsentligt mindre!

 

Find CHARGEit-produkterne her: https://bit.ly/2YAhesW

 

 

Fakta om SACKit

SACKit udvikler og sælger livsstilsprodukter med hovedvægt på kvalitet, funktionalitet og dansk design, der skiller sig ud. Sortimentet omfatter blandt andet højtalere, trådløse opladere, høretelefoner, sækkestole, barstole, borde og loungestole. Virksomheden er stiftet i Aalborg i 2012 af CEO Kristoffer Glerup. I 2016 kom managing director Peter Rasmussen ind som partner. SACKit omsætter årligt for et større tocifret millionbeløb på 30 markeder verden over. 35 procent af salget kommer fra eksport med Norge, Sverige, Finland og Tyskland som de vigtigste markeder. SACKit beskæftiger 18 medarbejdere. Læs mere på www.sackit.dk

Kilde: SACKit

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S