I morgen står der igen ligahåndbold på programmet i Jutlander Bank Arena efter knap en måneds pause. Denne gang er det Skanderborg Håndbold, der kommer på besøg, og når startfløjtet lyder kl. 19.30, jagter vi den syvende ligasejr på stribe.

Sæsonen har hidtil budt på otte betydende hjemmekampe – alle er endt med sejr. Og med Aalborg Håndbolds trofaste hjemmepublikum i ryggen går de efter nummer ni i morgen.

I det hele taget er Aalborg Håndbold inde i en god stime i Herre Håndbold Ligaen. De seks seneste kampe er alle endt med sejr, og det har sendt dem op på ligaens førsteplads med tre point ned til de nærmeste forfølgere.

En god periode har morgendagens gæster også været inde i. De har overrasket positivt i denne sæson, og Skanderborg indtager femtepladsen – senest med en flot sejr over Bjerringbro-Silkeborg.

I starten af sæsonen tørnede Aalborg Håndbold sammen i Skanderborg, hvor de kunne rejse hjem med en sejr på fire mål. De fik dermed brudt en ond spiral mod skanderborgenserne, der inden det havde vundet de tre seneste indbyrdes opgør.

Der venter altså et spændende opgør i morgen mellem to af ligaens varmeste mandskaber. Og gæsterne vil uden tvivl være indstillet på at byde Aalborg drengene op til dans.

-Med Jutlander Bank Arena i ryggen er der dog kun én ting, der tæller, når startfløjtet lyder i morgen – og det er en sejr!

-Mere end 4.000 har allerede sikret sig sin billet til kampen, og vi kan dermed utvivlsomt se frem til god opbakning fra lægterne, når førstepladsen og forspringet til forfølgerne skal forsvares.

Kampen starter kl. 19.30, og du kan fortsat sikre dig din billet til kampen lige her.

Kilde: Aalborghaandbold.dk

Facebook