Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
PJ Industries

Emilie Sandbye på 25 år – en spirende forfatter fra Aalborg.

Fra ikke at føle at hun havde nogen fremtid, var erklæret både uegnet til job og uddannelse på grund af et stærkt synshandicap, flere angst diagnoser, epilepsi og en spiseforstyrrelse kom Emilie med hjælp fra The South Gate Society the Creative School of Writing, og det gode fællesskab i og omkring Trekanten ude i Aalborg Øst igennem alle de hårde udfordringer. Dette gav Emilie en masse selvtillid, hvilket fik hende til at sende sin roman, De Nyfødte, til forlaget Mellemgaard.

Bogen kom igennem nåleøjet og udkommer den 16. september 2019.

Emilie tilskriver meget af sin succes til Aalborg, som har haft en står indflydelse på hvor hun er i dag og også Aalborg Kommune, som bevilgede hendes studie.

 

DE NYFØDTE

AF EMILIE SANDBYE

Varulven Storm på 19 år er stærkt svagtseende og vil gerne være røgdykker. Men under den afgørende eksamination angribes han og hans kollegaer af et nyt væsen, der starter en lavine af forandringer. Mens Storm kommer til kræfter på hospitalet, stortrives de nyfødte i Caisters gader og i det nærtliggende slumkvarter.

Meterhøje mure bygges op mellem de 12 racer og guderne, samfundsklasser og køn.

Hjemme forsøger Storm at vriste sig fri af sin aristokratiske familie for at bygge en fremtid sammen med elveren Kallan. Men der er lang vej fra en villa i Caisters rigeste kvarter til en tilbagetrukken tilværelse i en fælles lejlighed. Forude truer et arrangeret ægteskab, et familieopgør og en manddomsceremoni.

 

Emilie Sandbye kæmper i hverdagen mod fire typer angst, ADHD, epilepsi og et stærkt nedsat syn. Det har givet mange bump på vejen mod forfatterdrømmen. I 2015 startede hun på South Gate Society the Creative School of Writing og debuterer nu med De nyfødte.

Emilie Sandbye bor i Aalborg.

Folmer Olsen
Tommy Telt
Nordjysk Bilpleje
Tømrermester Thomas Aaby