Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Suvo

Aalborg Pirates forstærker sig i defensiven i form af den 24- årige canadiske back Cody Donaghey, der hidtil i denne sæson  har repræsenteret Odense Bulldogs. 

Cody Donaghey skifter med øjeblikkelig virkning til  Metalligaens tophold og træner med hos Piraterne for første  gang i morgen. Går papirerne, som ventet straks i orden,  debuterer han allerede på mandag, hvor Rødovre Mighty Bulls  kommer på besøg i Bentax Isarena. 

Den 24-årige 185 cm høje og 86 kg tunge Right Defend får  spillertrøje nr. 44. 

Der er tale om den tredjemest scorende back i Metalligaen, og i  de 29 kampe for Odense har han produceret 20 point (8 mål og  12 assist). Det matcher fint Pirates bedste pointmagere, Carl  Neill 16 point (1 mål og 15 assist) og Sebastian Bergholt 15  point (7 mål og 8 assist). 

-Vi havde allerede kik på Cody Donaghey op til denne sæson,  og da vi nu har haft lejlighed til at se ham i en række kampe i  Metalligaen, var vi ikke i tvivl om at slå til, da hans agent  henvendte sig, siger Pirates sportschef Ronny Larsen. Der er  tale om en spiller med ambitioner om at spille med i den  øverste ende af Metalligaen. 

Cody Donaghey er født i St. John’s i Canada, og startede sin  karriere i en række lokale klubber for at slutte sin bedste  sæson i 2016/17 i juniorligaen QNJHL, hvor han lavede 40  point i 52 kampe for Charlottetown og Sherbrooke. Herefter fik  han chancen for Belleville i AHL, inden karrieren var en tur  omkring først Brampton og dernæst Orlando i ECHL. Cody  Donaghey nåede at spille 124 kampe og lavede 64 point for  Orlanda, inden turen i sommer for første gang gik til Europa. 

-Cody Donaghey skøjter godt og foruden at lave pænt med  point, er han rigtig solid bagude. Desuden har han en 

fremtoning, der vil falde godt ind i vor spillertrup, slutter Ronny  Larsen. 

Tilførslen af Cody Donaghey er fuldt ud finansieret af  playersponsorater i vores eksisterende sponsorkontrakter og  belaster dermed ikke den almindelige drift hos Aalborg Pirates. 

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren