Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Suvo

Isoleringsvirksomheden Stenca Solutions har netop indgået en millionaftale med den brasilianske oliegigant SBM Offshore. Aftalen løber i første omgang over to år og lyder på levering og montering af 14 kilometer specialudviklede isoleringsløsninger. Det skaber håb hos Stenca Solutions, som i høj grad har mærket konsekvenserne af coronakrisen.

Med kunder over hele kloden har Stenca Solutions i høj grad mærket konsekvenserne af en verdensomspændende pandemi det seneste halvandet år. Men nu er der imidlertid lys at spore for enden af tunnelen hos den aalborgensiske isoleringsvirksomhed, som netop har indgået en millionaftale med et af verdens største olieselskaber, SBM Offshore.

– Vi er utrolig glade for, at det er lykkes at tegne kontrakt med den brasilianske oliegigant SBM Offshore. Vi skal konkret levere specialudviklede isoleringsløsninger for et tocifret millionbeløb, og det er en aftale, som i høj grad kan mærkes på bundlinjen og således giver håb for fremtiden efter corona, fortæller Sten Hunt Guldberg, som er ejer og direktør hos Stenca Solutions.

Aftalen omfatter levering af specialudviklede løsninger til to produktionsplatforme i Brasilien, som drejer sig om intet mindre end 14 kilometer isoleringsløsninger. Af samme årsag har særligt montagetiden været udslagsgivende for, at Stenca Solutions er blevet valgt som samarbejdspartner:

– Vores rørisolering er væsentlig hurtigere at montere end lignende produkter, og på den måde kan kunden klare hele processen i én arbejdsgang og dermed bruge langt færre mandskabstimer på den samlede ordre. Dertil er holdbarheden på vores isoleringsløsninger en af de bedste på markedet, og det er en fordel i forbindelse med vedligeholdelsesarbejdet, som bliver næsten ikke-eksisterende, fortæller Sten Hunt Guldborg.

Kontrakten løber de kommende to år, men Stenca Solutions arbejder allerede nu på at forlænge aftalen frem til og med 2024.

 

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren