Mia Tang kampagne
IT Security
Entreprenør Jimmy Pedersen
Rold Skov Adventure

Arbejdernes Landsbank i Vingårdsgade i Aalborg har for nylig fået ny rengøringsleverandør, og valget er faldet på Anders Andersens Rengøring. I udvælgelsen har banken ikke mindst stillet høje krav til bæredygtighed og ordentlige arbejdsvilkår.

Især var det vigtigt for Arbejdernes Landsbank Aalborg at finde en leverandør, der tilbyder Svanemærket rengøring. Det gjorde Anders Andersens Rengøring. I øvrigt som den første udbyder i både Danmark og Aalborg.

Bæredygtighed vigtig

For banken er det afgørende, at alle leverandører udviser samfundsansvar.

Vi vil gerne behandle vores kunder, samarbejdspartnere og kollegaer på en god måde. Vi arbejder med principperne ansvarlighed, nærvær og enkelhed, og det skal vores leverandører også efterleve.

– Det var helt afgørende for os at finde et Svanemærket rengøringsselskab. Det skyldes blandt andet et forretningsmål om, at minimum 50 procent af vores indkøb skal være Svanemærket fra 2019, siger Henrik Schneller, der er ansvarlig for aftalen hos Arbejdernes Landsbank.

Hos Anders Andersens Rengøring oplever man, at bæredygtighed spiller en stadig større rolle, når aalborgensiske virksomheder skal vælge rengøringsselskab.

Vi arbejder aktivt med FN’s Verdensmål i vores forretning, og vi er stolte over den tillid, som Arbejdernes Landsbank og mange andre nye kunder viser os på baggrund af den forretningsfilosofi, fortæller Jan Kousgaard, der er driftschef for rengøringsfirmaets aktiviteter i Aalborg og det øvrige Jylland/Fyn.  

Fakta: Anders Andersens Rengøring er en landsdækkende rengøringsvirksomhed med cirka 1000 medarbejdere fordelt på afdelinger i Taastrup, Aarhus og Vejle. Virksomheden har som det første rengøringsselskab i Danmark opnået Svanemærkning. www.aaren.dk   

Mia Tang kampagne
OITS – Printer Jørn
Møllers Maler
Restaurant Jørn