Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Suvo

Sidste år op til jul rev aalborgenserne julestjernerne af hylderne i Plantorama, som forudser et endnu større salg i år. For hver solgt julestjerne donerer Plantorama i Aalborg fem kroner til Julemærkehjemmene.

De karakteristiske røde julestjerner er svære at overse i juletiden. Det gælder ikke mindst hos Plantorama, som for tredje år i træk støtter Julemærkehjemmene med kampagnen ”Giv et barn smilet tilbage”, hvor hver solgt Luksus-julestjerne udløser fem kroner til Julemærkehjemmene. Sidste år solgte Plantorama i Aalborg hele 2161 julestjerner frem mod jul, og i år er forventningerne til salget endnu højere.

– Vi er meget glade for at kunne give et bidrag til Julemærkehjemmene igen i år. Takket være Julemærkehjemmenes arbejde mistrives færre børn i Danmark, og vi håber på at kunne bidrage med endnu mere i år. Derfor sætter vi pris på, at vores leverandører og kunder har lyst til at være med og støtte op, siger Henrik Christiansen, der er centerchef i Plantorama Aalborg.

Giv et barn smilet tilbage
Gennem forskellige aktiviteter året rundt vil Plantorama understøtte og oplyse om Julemærkefondens arbejde. Og julekampagnen ”Giv et barn smilet tilbage” skaber ifølge Katrine Svarre Müller, der er chef for kommunikation og strategiske partnerskaber hos Julemærkefonden, stor værdi for Julemærkehjemmene.

– Vi har igennem flere år haft et rigtig godt partnerskab med Plantorama. De skaber både opmærksomhed omkring vores arbejde og bidrager sammen med deres kunder ved at samle penge ind. På Julemærkehjemmene hjælper vi hvert år cirka 1000 udsatte børn i Danmark. Det er børn, der bliver mobbet, føler sig ensomme og ikke tror på, at de er noget værd. Vi ser børnene blomstre op, blive en del af et fællesskab og opleve styrket selvværd. Plantorama er med til at gøre en forskel for udsatte børn, som har det svært, siger Katrine Svarre Müller.

Kampagnen ”Giv et barn smilet tilbage” kører frem til jul i Plantorama i Aalborg, hvor en rød Luksus-julestjerne, Euphorbia Pulcherrima, koster 49,95 kroner.

Kilde: Epicent Public Relations

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren