Hotel Phønix
Springeren
Faarup skovhus
Suvo

Aalborgenserne kan nu få leveret nye sneakers på blot 30 minutter

     Der er godt nyt til aalborgenserne, som nu kan få leveret deres nye sneakers blot 30 minutter med Wolt. Det sker i kraft af et nyt samarbejde mellem udbringningsplatformen og det lokale sneakerbrand Errant.

Det nye og hurtigt voksende sneakerbrand Errant er Wolts første samarbejdspartner, der designer og producerer sneakers. Selvom Errant først blev etableret i begyndelsen af 2020, er mærket allerede i dag meget velkendt i Aalborg og omegn.

Pressemeddelelse – Errant og Wolt 10.09.2021

“Vi tænker vores sneakerbutik anderledes end de fleste, og derfor er det også superspændende at sælge vores sko via Woltappen. Det er jo et tilbud om at få leveret et par sneakers eller to, hvis du er i tvivl om størrelsen 30 minutter efter, at du har købt dem. Her skiller vi os ud fra de klassiske webshops, hvor levering typisk tager et par dage, ” siger CEO Christian Fuglsang fra Errant.

Errant vil skabe den perfekte kundeoplevelse

Bag Errant står de tre venner Mads, Rasmus og Christian, der alle har en stor passion for sneakers. Udover klassiske hvide sneakers, er det på kort tid er det lykkedes dem at udvide sortimentet, så de i dag har 10 forskellige varianter – alle i høj læderkvalitet med fokus på detaljen.

”Vi har et mål om at gøre Errant til et brand, som er mere end bare en sneaker, men snarere en følelse. Det betyder, at vi gør alt for at skabe den perfekte oplevelse for vores kunder og sammen med Wolt vil vi nu gøre shoppingoplevelsen endnu bedre,” fortæller Christian Fuglsang.

Samarbejdet er kun begyndelsen

Rigtig mange kender det; du har set et par flotte sneakers online, som du bare må eje. Du bestiller dem, men der er flere dages levering og ventetiden føles uendelig lang. Den tid er heldigvis forbi med det nye samarbejde, så de såkaldte ’sneakerheads’ i og omkring Aalborg få leveret deres nye sko lige til døren på kun 30 minutter.

Hos Wolt vil vi gerne være ”the mall in your pocket”, hvor idéen på sigt er, at Wolt kan levere stort set alt, der kan være i en Wolt-taske, inden for 30 minutter. Under EM tidligere i år var det de rød-hvide landsholdstrøjer, der kunne shoppes gennem Wolt-appen, og nu kan du altså få dine nye sneakers leveret til døren – og det er kun begyndelsen udtaler Søren Meier Svendsen, direktør for Wolt i Danmark.

Du kan bestille dine nye sneakers fra Errant gennem Woltappen, og få dem leveret direkte til døren.

Foto: Errant og Wolt

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren