Bosætning Jammerbugt
Springeren
Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller

Epicent, der sidste år åbnede kontor på Hobrovej i Aalborg SV, har fra 2014 til 2018 mere end firedoblet omsætningen og er netop for fjerde gang kåret til Gazelle af Dagbladet Børsen.

 

Siden Epicent Public Relations A/S søsatte en ekspansiv kommerciel strategi, er omsætningen mere end firedoblet fra 2014 til 2018. Ifølge bureauet bunder væksten i en kombination af tilfredse kunder og en aktiv salgsstrategi.

– Den positive udvikling skyldes dels anbefalinger fra tilfredse nuværende kunder, dels vores salgsteams fokus på selv at identificere og opsøge virksomheder, som kan få stor værdi af omtale i redaktionelle medier, eller som har behov for hjælp til at forebygge og håndtere shitstorms, mener Christian Fink, CEO og kontaktdirektør hos Epicent, der specialiserer sig i presseopgaver og krisekommunikation.

 

Fra generalister til specialister

Epicent har omkring 20 ansatte fordelt på Aalborg, Aarhus, Kolding og København. I takt med væksten er forretningens fokus blevet indsnævret til journalistik og redaktionelle medier.

– I starten hjalp vi kunderne med de fleste former for skriftlig kommunikation. Men vi fandt hurtigt ud af, at vi kan levere markant størst værdi til kunderne, når det gælder presseopgaver. At opnå positiv redaktionel omtale er en noget overset disciplin hos de fleste nordjyske virksomheder, både store og små, så her findes et kæmpe potentiale. Det gælder på tværs af alle medieplatforme, både tv, radio, trykte medier og online, og hvad enten man ønsker omtale i brede massemedier eller i tekniske fagmedier inden for eksempelvis industri, byggeri eller logistik, siger Christian Fink.

Firmaets flere hundrede kunder spænder fra iværksættere til nogle af landets største kæder og mest velkendte brands.

– Bredden i vores kundekreds viser, at de fleste firmaer har gode historier at fortælle, uanset hvor stor eller lille virksomheden er, uanset hvilken branche man tilhører, og uanset om man henvender sig til private forbrugere eller en snæver, professionel målgruppe, fastslår direktøren.

Kilde: Epicent Public Relations

Bilhuset Biersted A/S