Hotel Phønix
JobConnection
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

Det aalborgensiske kommunikations- og PR-bureau Publicity har i denne omgang ansat to nye konsulenter i bureauet; Bjørn Schioldan, som PR-konsulent og projektleder, og Camilla Andersen, som digital konsulent.

Ny PR-konsulent og projektleder til Publicity
Bjørn Schioldan på 41 år, Aalborg, er pr. 1. oktober tiltrådt som PR-konsulent og projektleder hos PR- og kommunikationsbureauet Publicity i Aalborg. Bjørn af ansat på baggrund af en stigende efterspørgsel på virksomhedens B2B-kommunikation, og derfor skal han primært beskæftige sig med strategisk kommunikation, PR samt rådgivning af bureauets B2B-kunder inden for brancher som byggeri, industri, IT samt transport og logistik.

Bjørn Schioldan kommer ind i bureauet med stor erfaring inden for kommunikation og PR. Tidligere har Bjørn hjulpet offentlige og private virksomheder med strategisk velfunderede historier i bureauerne Par No 1 og Publico. Samtidig har Bjørn erfaring med undervisning, senest som gymnasielærer i dansk og mediefag.

Ny digital konsulent til Publicity
Camilla Andersen på 28 år, Aalborg, er pr. 1. oktober tiltrådt som digital konsulent hos PR- og kommunikationsbureauet Publicity i Aalborg. Her skal hun primært beskæftige sig med organisk og betalt indhold på sociale medier samt rådgivning om digitale kampagner på vegne af bureauets B2B-, B2C- og B2G-kunder.

Camilla er uddannet cand.mag i International Virksomhedskommunikation fra Aalborg Universitet i 2017 og har siden opnået erfaring med sociale medier og digital marketing for blandt andre Aalborg Universitet, Arla Foods og Scandic Hotels.

Kilde: Publicity

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren