Bosætning Jammerbugt
Springeren
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

Vacciner.dk er nu åben for bookinger fra ældre i Aalborg Kommune, som har fået brev fra Sundhedsstyrelsen med tilbud om vaccination mod COVID-19.

Ældre over 65, som modtager både praktisk hjælp og personlig pleje kan i weekenden den 16., 17. og 18. januar blive vaccineret mod COVID-19 på særlige lokale vaccinationssteder i Aalborg Kommune. Det er en forudsætning, at man har modtaget brev fra Sundhedsstyrelsen med tilbud om vaccination mod COVID-19.

 

Kort deadline for booking

Booking for borgere over 65, som modtager både praktisk hjælp og personlig pleje i Aalborg Kommune er netop åbnet på vacciner.dk. Det er muligt selv at bestille tid online på www.vacciner.dk indtil dagen før selve vaccinationen.

 

Ældre i målgruppen, som ved egen eller pårørendes hjælp selv kan klare transporten, men ikke kan booke online, kan få hjælp til booking via Region Nordjyllands hotline på telefon 9764 8463.

 

Ældre i målgruppen, som har brug for kommunens hjælp til transport, bliver kontaktet direkte. Det er også muligt at få hjælp af Aalborg Kommunes Kontaktcenter på telefon 9982 5000.

 

Vaccinationssteder i Aalborg Kommune

Det bliver muligt at booke tid til vaccination følgende steder:

  • Fynsgade Centret, Fynsgade 25, 9000 Aalborg
  • Aktivitetscenter Lions Park, Lionsparken 6, 9400 Nørresundby
  • Vestergården Aktivitetscenter, Annebergvej 73, 9000 Aalborg
  • Aalborg Kongres & Kulturcenter, Europaplads 4, 9000 Aalborg

Tag en ledsager med

Erfaringer fra andre kommuner viser, at det kan anbefales at tage en pårørende eller nabo med som ledsager til at hjælpe med det praktiske ved vaccinationen.

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Tømrermester Thomas Aaby