Hotel Phønix
Jutlander Bank
Bøgsted A/S

Alle venter på Brunello årgang 2015, som vinanmelderen James Suckling spår til at blive århundredets årgang. I den anledning afholder Supervin en eksklusiv Brunello-smagning lørdag d. 29. februar 2020, hvor der vil være unik mulighed for at smage på vinene fra den nye årgang som nogle/nogen af de første! Restaurant Fusion i Aalborg danner rammen om den store begivenhed, og ingen vil gå tørstige hjem, når Supervin byder velkommen til en smagning med vine, som vil vække begejstring hos enhver, der har en kærlighed til Brunello og vinene fra Toscana.

Intenst program med 70 forskellige vine

Der er lagt op til et intenst program, når topproducenter skænker ud af deres bedste vine. Selv om det er den nye årgang af Brunello, der er i fokus, vil der også være topvine fra Bolgheri og Napa Valley at finde på bordene. Hele 70 forskellige spændende vine fra øverste hylde er på programmet! Smagningen er opdelt i en eftermiddagssmagning og en aftensmagning/magnum dinner. Ved aftensmagningen vil der være mulighed for at komme helt tæt på producenterne, der vil servere deres topvine af magnumflasker. Der vil blive serveret en udsøgt 4-retters gourmet middag fra det berømte køkken på restauranten – en sand herlighed af smagsindtryk. Der vil være rig mulighed for at få en eksplosiv smagsoplevelse, når den nye Brunello-årgang bliver introduceret. ’’Eventyrårgangen’’, som den kaldes inden for vinkredse, bliver ligefrem sammenlignet med den legendariske 2010-årgang – som den måske endda overgår. 2015 er i hvert fald en helt særlig årgang, som man vil kunne opleve under Supervins smagning!

* Vi er glade for kunne præsentere så mange flotte Brunello vine samtidig  – derudover glæder vi os skænke topvine fra 5 Napa Valley producenter siger ejeren af Supervin Mads Jensen.

Praktisk information

Eftermiddagssmagningen foregår kl. 15:00 – 17:30 i Atriumgården på Fusion i Aalborg, hvor der er mulighed for at høre producenterne fortælle om deres vine eller blot nyde et glas ud over det sædvanlige i hyggelige rammer. Magnum dinner finder sted i selve restauranten fra kl. 18:30 – 22:00, og der er kun et begrænset antal pladser, så det kan være en fordel at være hurtigt ude.

Yderligere oplysninger på  29405909 Karsten Jakobsen Supervin.

Brunello smagning Fusion 4 SI 2902.20

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Vivabolig