Hotel Phønix
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Suvo

Matrix Support i Aalborg bliver en del af Beierholm

 

Outsourcing-virksomheden Matrix Support har indgået en aftale med revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm. Det betyder, at Matrix Support pr. 1. maj 2021 skifter navn til Beierholm. 

 

Beierholm oplever en markant stigende efterspørgsel efter hjælp til håndtering af kundens løbende bogholderi- og økonomiopgaver. Det er en udvikling, der har været tiltagende i de seneste år, og som coronakrisen har forstærket yderligere. Derfor er aftalen med Matrix Support en naturlig del af Beierholms strategi om at styrke outsourcing-delen af forretningen.

 

Aftalen indebærer, at Beierholm Aalborg kan føje 18 nye medarbejdere til deres outsourcing-afdeling, så afdelingen nu tæller 36 medarbejdere. I forbindelse med aftalen overtager Beierholm også Matrix Supports lokaler på Thorndahlsvej. 

 

”Vi er meget glade for, at Matrix Support nu bliver en del af Beierholm. Mange af vores kunder efterspørger hjælp til digitalisering og standardisering af processer indenfor bogføring, fakturering, moms, håndtering af løn m.v. Disse opgaver kan løses meget effektivt gennem outsourcing. Det giver større fleksibilitet, bedre rapportering og frigør tid til virksomhedens kerneforretning. Så aftalen med Matrix Support giver os mulighed for at imødekomme denne stigende efterspørgsel, og fortsætte udviklingen af vores outsourcing-ydelser”, forklarer ledende partner Henrik Bjørn fra Beierholm Aalborg og fortsætter: 

Henrik Bjørn – ledende partner hos Beierholm Aalborg

”Coronakrisen har skubbet yderligere på udviklingen, og det skyldes blandt andet, at interne bogholderi- og økonomifunktioner er svære at skalere. Samtidig har coronakrisen krævet nogle helt særlige specialistkompetencer, når den enkelte virksomhed har skullet søge om lønkompensation, kompensation for faste udgifter og andet. Det er altså komplekse love og regler, og det kan koste dyrt ikke at kende reglerne til bunds eller at begå fejl.”  

 

Der er en udvikling i gang på outsourcing-området, hvor stigende kompleksitet øger behovet for videreudvikling af digitale værktøjer samt udvikling af kundernes ledelsesrapportering. Derfor var det en naturlig beslutning for Matrix Support at blive en del af Beierholm.

 

”Vi er meget glade for aftalen med Beierholm. Vores kunder tæller mange ejerdrevne mindre og mellemstore virksomheder, og jeg føler mig overbevist om, at de vil føle sig hjemme, når vi skifter navn til Beierholm. Det skyldes på den ene side, at de bevarer den nære relation til de rådgivere og kontaktpersoner, de kender i forvejen, og på den anden side, at ydelserne inden for outsourcing vil blive endnu stærkere, samtidig med muligheden for at trække på Beierholms mange specialister. Og med Beierholms stærke fokus på ejerdrevne og mindre og mellemstore virksomheder ser vi sammenlægningen som et rigtig godt match” siger Martin Lampe fra Matrix Support.

 

Med udvidelsen styrker Beierholm sin position i Aalborg-området, som fremover vil blive betjent af cirka 230 medarbejdere. På landsplan beskæftiger Beierholm ca. 1.300 medarbejdere fordelt på 32 kontorer.

 

Om Beierholm 

Efter en årrække med massiv ekspansion er Beierholm med 1.300 medarbejdere fordelt på 32 kontorer over hele landet i dag en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. Med afsæt i centrale kompetencecentre og lokale partnere har Beierholm fokus på at servicere mindre og mellemstore virksomheder i hele Danmark. Beierholm har de seneste otte år ligget i top fem blandt Danmarks bedste arbejdspladser med over 500 ansatte®. Beierholm er i 2021 for anden gang i træk kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år. 

  

 

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren