Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
PJ Industries

Besøg Vendsyssels smukke vingård på Dansk Vindag

Lørdag den 21. september 2019 kl. 13-17 inviterer Nygårdsminde Vingård alle interesserede til et besøg i anledning af Dansk Vindag.

I år ligger vinhøsten ikke så tidligt som sidste år, da vejret i år har været mere blandet med sol og byger. Det betyder, at man på Dansk Vindag kan opleve vinmarkerne fulde af modnende druer.

På Nygårdsminde Vingård kan du komme med vinbonden Jan Lunde på en gratis markvandring. I vinbaren kan du købe smagsprøver af Nygårdsminde vine hos vinbondekonen Gitte Lunde.

Dagens program

Kl. 13.00: Markvandring, fri entré

Kl. 14.00: Markvandring, fri entré

Kl. 15.00: Markvandring, fri entré

Kl. 16.00: Markvandring, fri entré

Kl. 13.30-17.00: Åben i vinbaren

Kom forbi til en anderledes og hyggelig eftermiddag lige før det går løs med årets vinhøst. Og husk gerne praktisk fodtøj.

 

Fakta

Nygårdsminde vingård er med sin beliggenhed på breddegrad 57,29° Danmarks nordligste erhvervsavler vingård i de smukkeste omgivelser i Vendsyssel.
Alle vinstokke dyrkes økologisk og ambitionen for vinbønderne Gitte og Jan Lunde er at dyrke kvalitetsvin og være med til at sætte Danmark og Vendsyssel på vinlandkortet. Intet mindre.
Vingården er i sig selv et besøg værd, da det ligger i de smukke omgivelser med vinmarker rundt om det mondæne hovedhus.

Danske vingårde over hele landet holder åbent hus på Dansk Vindag lørdag den 21. september 2019. I år ligger vinhøsten ikke så tidligt som sidste år, idet vejret i år har været mere blandet med sol og byger, som i en normal dansk sommer. Det betyder, at man på Dansk Vindag kan opleve vinmarkerne fulde af modnende druer.

De besøgende tilbydes på de fleste vingårde en markvandring, hvor man kan få svar på spørgsmål om dyrkning af vin i Danmark, og bag efter smagsprøver af ejendommens produktion. På erhvervsvingårde vil der desuden ofte være mulighed for at købe ejendommens vine og eventuelt andre lokale produkter i gårdbutikken

Folmer Olsen
Tommy Telt
Nordjysk Bilpleje
Tømrermester Thomas Aaby