Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
Hjallerup VVS

ALT FOR DAMERNES KVINDELØB – 2019: AALBORG

Igen i år glæder vi os til at se dig i Aalborg d. 19. juni til Danmarks hyggeligste kvindeløb! Det bliver en skøn dag fyldt med sjov, løb og hyggetid sammen med veninder, kollegaer eller familien. Du kan glæde dig til en masse lækkerier og en fed stemning hele dagen.

Vi vil løbende slå informationer op om eventet, så du kan følge med i alt der kommer til at ske på dagen – Vi glæder os til at se dig!

Løbspladsen er placeret på Søvangen ved Lindholm Brygge (næsten lige overfor Lidl), hvor der løbes på skønne ruter i og omkring området. Mads Nørgaard har i år designet både den skønne løbe-T-shirt og den smarte goodiebag, som vil være fyldt med herligheder fra os og vores sponsorer. Begge dele er selvfølgelig inkluderet i prisen. Igen i år kan du glæde dig til lækker mad fra Lagkagehuset, som du kan bestille sammen med din tilmelding eller købe på løbspladsen.

DISTANCER:
ALT for damernes Kvindeløb sørger for, at der er distancer for alle. Du kan derfor vælge om du vil løbe 5 km, 10 km, 15 km eller tilmelde dig 5 km walk-ruten.

YOGA:
Dyrk yoga med Gitte Andersen kl. 16:00 på stævnepladsen, hvis du har tilmeldt dig yogaeventet.

Tilmeld dig Danmarks hyggeligste Kvindeløb lige her:
https://kvindeloeb.alt.dk/

PARKERING & TRANSPORT:
For at komme hen til løbspladsen kan du tage toget til Lindholm St. eller hoppe på bussen. Hvis du kommer sydfra kan du tage alle busser med nr. 2 fra midtbyen og ud til Lindholm Station, og hvis du kommer nordfra kan du tage bus 2C (Mod Uttrup N) eller bus 70 (Mod Ølsøs).

Kører du i bil sydfra, kan du køre ad motorvejsafkørsel 21, landevej 180, hovedvej 55 – og nordfra motorvejsafkørsel 21-22, landevej 180. Der er parkering v. Stenholmsvej, Thistedvej (ved Lidl) og Søvangen, omkring UCN v/ Lindholm Brygge og Anders Nielsens Vej.

Se mere om kvindeløbet HER

Kilde: ALT for damernes Kvindeløb – Aalborg

Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
Hjallerup VVS