Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Torsdag den 11. juni 2020 kl. 16.00-21.00

Søvangen, 9400 Nørresundby, Danmark

 

ALT FOR DAMERNES KVINDELØB – 2020: AALBORG D. 11. JUNI

Tilmeld dig Danmarks hyggeligste og største Kvindeløb lige her:
https://kvindeloeb.alt.dk/

Igen i år glæder vi os til at se dig i Aalborg d. 11. juni til Danmarks hyggeligste kvindeløb! Det bliver en skøn dag fyldt hyggetid sammen med veninder, kollegaer eller familien i løbets tegn. Du kan glæde dig til en masse lækkerier og dejlig stemning hele dagen.

Vi vil løbende slå informationer op om eventet, så du kan følge med i alt der kommer til at ske på dagen – Vi glæder os til at se dig!

Løbspladsen er placeret på Søvangen ved Lindholm Brygge (næsten lige overfor Lidl), hvor der løbes på smukke ruter i og omkring området. Munthe har i år designet både den skønne løbe-T-shirt og den smarte goodiebag, som vil være fyldt med herligheder fra os og vores sponsorer. Begge dele er selvfølgelig inkluderet i prisen. Igen i år kan du glæde dig til lækker mad fra Lagkagehuset, som du kan bestille sammen med din tilmelding eller købe på løbspladsen.

DISTANCER
ALT for damernes Kvindeløb sørger for, at der er distancer for alle. Du kan derfor vælge om du vil løbe 5 km, 10 km, 15 km eller tilmelde dig 5 km walk-ruten.

YOGA
Hvis du skal til kvindeløbet, kan du vælge at starte eller slutte med én times afstressende yoga. Så kan du rense sindet og tankerne med veninderne, inden eller efter I tager turen ude på de naturskønne ruter.
Hvis du ikke er i humør til løb, kan du tilmelde dig yogaeventen og samtidig nyde en skøn dag med veninderne. Lige nu kun 139 kr. inkl. T-shirt og goodiebag.

PARKERING & TRANSPORT
Er du med offentlig transport, kan du fx tage toget til Lindholm St. eller tage bus 12 eller 13 til Stationsvej (Thistedvej / Nørresundby).

Kører du i bil sydfra, kan du køre ad motorvejsafkørsel 21, landevej 180, hovedvej 55 – og nordfra motorvejsafkørsel 21-22, landevej 180. Der er parkering v. Stenholmsvej, Thistedvej (ved Lidl) og Søvangen, omkring UCN v/ Lindholm Brygge og Anders Nielsens Vej.

KONTAKT
Få svar på dine spørgsmål om ALT for damernes Kvindeløb på vores hjemmeside, eller kontakte løbskontoret:

Hjemmeside: kvindeloeb.alt.dk/information/contact
Løbskontoret: Tlf. 70 23 70 30 (hverdage kl. 9-15).

Kilde: ALT for damernes Kvindeløb

DN Isolering
Tommy Telt
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby