Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
PJ Industries

‘Annabelle 3: Annabelle Comes Home’ er et gensyn med familien Warren og den dæmoniske dukke. Gyseren bliver den 7. film i ‘The Conjuring’ universet, der startede tilbage i 2013.

Ed og Lorraine Warren formåede at besejre Annabelle, og nu er dukken sat i en montre, der aldrig må åbnes. Ånden kan ikke udryddes, men den kan i det mindste holdes fanget.

Nysgerrighed har dog nemt ved at tage overhånd, og en gæst ender med at udforske det forbudte rum, hvor Annabelle er fanget. Et væld af dæmoniske ånder slippes fri, tiltrukket af den mystiske dukke, og et nyt mareridt begynder.

Vera Farmiga og Patrick Wilson, der også har medvirket i de tidligere film, er tilbage som henholdsvis Lorraine og Ed Warren. Mckenna Grace overtager rollen som deres datter, Judy Warren, der tidligere blev spillet af Sterling Jerins.

Gary Dauberman er instruktøren bag ‘Annabelle 3: Annabelle Comes Home’. Han har skrevet manuskript til flere film i ‘The Conjuring’ universet, og har bl.a. også været forfatter til ‘IT’ fra 2017 og dens kommende efterfølger ‘IT: Chapter Two’!

Spiller i Aalborg City Syd og Aalborg Kennedy – til billetbestilling HER

Kilde: Nordisk Film Biograferne

Folmer Olsen
Tommy Telt
Nordjysk Bilpleje
Tømrermester Thomas Aaby