Mange har drømt om dette og talt om dette i flere år.

Kan det mon lade sig gøre at få dem sammen igen?

Det er nu virkelighed og til maj sker det.

Gigantium

Torsdag 16. maj 2019 kl. 20:00

– stadig ledige billetter

Det varer ikke længe, før Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen går på scenen sammen i GIGANTIUM. Det er en koncert, der er længe ventet af publikum fra hele landet, og de tre sangerinder lægger ovenikøbet ud med den første koncert på arenaturnéen i Aalborg.

Det varer ikke længe, før Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen går på scenen sammen i GIGANTIUM. Det er en koncert, der er længe ventet af publikum fra hele landet, og de tre sangerinder lægger ovenikøbet ud med den første koncert på arenaturnéen i Aalborg.

Det bliver en vaskeægte premiere i Aalborg, når ’ANNE SANNE LIS’ samles til en fælles koncert for første gang i årtier. Torsdag 16. maj kl. 20 indtager de scenen i GIGANTIUM, og det er faktisk den nøjagtige dato for, hvornår de tre sangerinder stod på en scene sammen sidst – for 38 år siden.

Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), der står bag koncerten i samarbejde med Live Nation, glæder sig over, at flere tusinde publikummer allerede nu har købt billet til koncerten, hvor der kun er få billetter tilbage.

– Vi har på nuværende tidspunkt solgt lidt over 7500 billetter, så det har været en eftertragtet koncert for nordjyderne. Det er da også en helt særlig dato, turnépremiere og ovenikøbet torsdag lige før store bededag, så jeg tror, der er mange, som griber muligheden for at skabe en rigtig festlig aften i GIGANTIUM sammen med de tre rockmama’er, siger Nicolaj Holm, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Og publikum kan godt glæde sig. Grundstammen til koncerten bliver sange fra de tre sangerinders fælles tid i Anne Linnet Band, men derudover vil de også spille sange fra deres respektive solokarrierer. Med udgivelsen af mere end 75 regulære albums, hvortil der kommer et hav af opsamlinger, er der da også materiale nok at vælge imellem.

Udover Aalborg kan den fælles koncert med ANNE SANNE LIS opleves i Aarhus, Herning, Odense og København.

En drøm går i opfyldelse for tusinder af danskere, når Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen tager på turné sammen i foråret 2019.

Jo, den er god nok! Det som de færreste turde tro på, endsige drømme om, bliver foldet ud til smuk virkelighed i foråret 2019, når tre af de største kvinder i dansk pop- og rockmusik finder sammen igen og tager ud for at møde publikum.

Det har aldrig skortet på tilbud til de tre kvinder, og lysten har de også haft, men deres kalendere har ikke altid været i sync. Der har konstant været bud efter dem hver især, og da ingen af dem ønsker at skuffe deres store og trofaste publikum, har det været svært at få enderne til at mødes.

Nu har de så gjort en stor og aktiv indsats for, at det skal lykkes, og til maj 2019 drager Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen sammen ud på en turné.

Koncerten er en ståkoncert, men der vil være et antal unummererede siddepladser, som kan benyttes efter først-til-mølle princippet.

Koncertbuffet

Tilkøb en lækker koncertbuffet inden koncerten.

Prisen er kr. 299,- inkl. gebyr, og der er spisning fra 17.30 i Gigantium.

Bestil koncertbuffet her

Buffet:
Dampet kuller med grillet spidskål og purløgsdressing
Marineret laks med rødløgscreme
Kyllingepostej med bagte tomater og chilimayo
Rilette af gris med rødbedehumus
Salater, brød og smør

Varmt:
Lammekøller med krydderurte-fyld
Helstegt kalvefilet
Nye smørstegte kartofler og skysauce

Dessert:
Oste med kompot, kiks og knækbrød
Kærnemælks-pannacotta med jordbærpuré

 

DR1 DOKUMENTARSERIEN ANNE, SANNE OG LIS

Se DR1s dokumentarserie om Danmarks tre store sangerinder i 1970erne og 80erne. Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen er frontfigurerne i Anne Linnet Band, der bliver en kæmpe succes i årene omkring 1980.

Men da bandet går i opløsning, skal sangerinderne hver især stå på egne ben. Det bliver både hårdere og mere dramatisk end de har forventet.

Se dokumentarserierne her

Bestil din billet HER

 

Kilde: AKKC