Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus

Artikelfoto: Per Drustrup Larsen

Så går det løs med levende musik under bøgetræerne på toppen af Øster Brønderslev! 

Det bliver lørdag 7. august fra klokken 13.Med de nye og lidt lempede restriktioner vover Øster Brønderslev Borgerforening, som står bag Bålhøj Festival, nemlig efter et års pause at afholde en musikfestival. 

Som det fremgår herunder, bliver det på en lidt anderledes måde, men styregruppen bag Bålhøj Festival har arbejdet hårdt på at kunne gennemføre en festival i år – og arbejdet fortsætter med at overholde alle restriktionerne, som de måtte se ud til den tid. Det har været overvejet at dele festivalen over 2 dage, men som restriktionerne er aktuelt, bliver det som sædvanligt en 1-dags festival, men hvilken dag!

Ingen musikfestival uden musik!

Grafik. Per Drustrup Larsen

Musikken leveres af:

  • Poul Krebs
  • Lord Siva
  • The Blue Van
  • Jonah Blacksmith
  • Kellermensch
  • TELUS
  • KDZ
  • HUNNID22
  • Dirty Frank

Mette Rask fra musikgruppen, der står bag valg af musikken, præsenterede stolt programmet for styregruppen. Igen i år er det et meget bredt program med ret forskellige stilarter og lydniveauer, men fælles for dem alle er, at det er rigtigt dygtige folk fra den øverste hylde i hver deres genre. 

Mette siger, at der sikkert ikke er ret mange, der kender alle navnene, men som sædvanligt vil der være mange positive og overraskende musikalske oplevelser. Samtidig opfylder Bålhøj Festival også et par af sine formål gennem i alle årene, nemlig at nordjyske musikere skal være en god del af programmet, samt at også ny musik og unge musikere får en mulighed for at optræde. 

På hjemmesiden for Bålhøj Festival – www.fowli.dk – og på Facebook vil musikerne blive præsenteret i tiden op til festivalen.

Billetter

Billetter kan købes på Bålhøj Festivalens hjemmeside www.fowli.dk, men først fra 24. juni klokken 10. Prisen er 375 kr. (+gebyr) i forsalg og 500 kroner ved indgangen, hvis der ellers er flere til den tid.

På grund af restriktioner, som de ser ud lige nu, er antallet af billetter nemlig begrænset, ligesom publikum er delt i 2 adskilte sektioner. Bemærk det, når du køber billet og vil følges med nogen. Ændrer restriktionerne sig, så håber vi på at have alle deltagerne i én sektion, siger Jesper Albrechtsen, der er formand for Øster Brønderslev Borgerforening.

Han fortæller også, at man i år har været nødt til at droppe det sædvanlige Ranch-område med de mange børneaktiviteter, og der derfor er der i år heller ikke gratis adgang for børn. Alle skal have billet – uanset alder. Det sker for at holde helt styr på antallet af gæster på festivalpladsen pga. restriktionerne. Det er derfor heller IKKE tilladt at gå til og fra festivalpladsen i løbet af dagen. 

Læs mere på www.fowli.dk 

 

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren