Nordjysk ride- og Islænderudstyr
Springeren
Staudemarken
Printereksperten

Beierholm i Aalborg bidrager til en omsætning på knap en milliard

 

Den landsdækkende revisions- og rådgivningsvirksomhed Beierholm vokser og vokser, og det har afdelingen i Aalborg en stor del af æren for. Beierholm er samtidig nu den største revisions- og rådgivningsvirksomhed i Danmark målt på antal indberettede årsrapporter.

 

Beierholm har stor fremgang i disse år og er nu den revisions- og rådgivningsvirksomhed i Danmark, der håndterer og indberetter flest regnskaber til Erhvervsstyrelsen. I perioden fra starten af 2018 til og med juni 2019 har Beierholm stået for ikke færre end 20.865 regnskaber, og det glæder sektionsleder Henrik Bjørn fra Beierholms afdeling i Aalborg, at Beierholm er de små og mellemstore virksomheders foretrukne revisor:

 

– Vi oplever virkelig en øget aktivitet i disse år. I det daglige er det jo rådgivning af den enkelte kunde, der optager os, men når man kigger samlet på alle vores kontorer i Danmark, så bliver det altså til mange møder, samtaler, regnskaber m.v. for vores kunder. Her har vi for alvor fundet formlen for en god og fleksibel service over for virksomheder i Aalborg og omegn, forklarer Henrik Bjørn.

Et netop afsluttet regnskab for 2018/19 viser, at omsætningen hos Beierholm nu er steget til 978 millioner kroner svarende til en omsætningsvækst på 10,1 procent. Omsætningen fordeler sig på 30 kontorer med samlet set godt 1.200 ansatte, og ifølge Henrik Bjørn gør størrelsen en forskel:

– Man kan ikke mærke på os i Aalborg, at vi er en del af en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Vi er stadig de samme mennesker med et indgående kendskab til det lokale erhvervsliv i Aalborg og omegn, pointerer han og fortsætter: – Men vores samlede størrelse gør, at vi har nogle centrale specialistfunktioner, som vi hele tiden kan inddrage i kundernes forretning. Det gælder naturligvis de klassiske revisorydelser som skat, moms og regnskab, men det gælder i stigende grad også inddragelse af vores specialister inden for eksempelvis digitalisering, automatisering (robotter), forretningsudvikling, investering og finansiering.

 

Henrik Bjørn siger supplerende, at det blandt andet er en stigende kompleksitet i lovgivningen og en mere global verden, der nødvendiggøre inddragelse af specialister i rådgivningen af kunderne.

 

Nye afdelinger er kommet til

Beierholm har de seneste 5-6 år gennemført flere end 50 sammenlægninger med mindre revisionsvirksomheder. Senest er revisionsvirksomheder i Lemvig, Thyborøn, Slagelse og Sæby blevet optaget i Beierholm:

 

Vores strategi er at være en integreret del af det lokale erhvervsliv. Derfor har vi løbende udvidet med nye afdelinger i nye byer. Vi mener, at det er den rette opskrift til at servicere de lokale virksomheder på deres hjemmebane og med respekt for lokale forhold, fortsætter Henrik Bjørn.

 

Han siger afslutningsvis, at Beierholm har en målsætning om fortsat at være proaktiv, lokalt tilstede og at kunne tilbyde kunderne endnu skarpere rådgivning og nye digitale løsninger, der imødekommer det, de til enhver tid efterspørger.

 

Fakta om Beierholm

  • Beierholm løfter i regnskabsåret 2018/19 sin omsætning til 978 millioner kroner mod 888 millioner kroner året før.
  • Beierholm har godt 1.200 ansatte på 30 kontorer i Danmark.
  • Beierholm har i løbet af de seneste 5-6 år fordoblet både omsætning, antal kontorer og antal medarbejdere.

 

For yderligere information se www.beierholm.dk

Kilde: Beierholm Aalborg

Det Hemmelige Teater