Hotel Phønix
Jutlander Bank
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

Biblioteksbetjent til Aalborg Bibliotekerne

Biblioteksbetjent / teknisk servicemedarbejder til Aalborg Bibliotekerne

Vil du være en del af holdet på Aalborg Bibliotekerne, så søger vi en biblioteksbetjent til at tage del i de mange spændende opgaver og udfordringer, der findes på vores biblioteker.
Som biblioteksbetjent vil du få en afvekslende arbejdsdag, hvor opgaverne kan variere fra aftenvagt, hvor du lukker og slukker alene på hovedbiblioteket til sortering af bøger, praktiske opgaver som servicering i forbindelse med udstillinger, kørsel til byens skoler, flytteopgaver og ikke mindst håndværksmæssige opgaver.
Vi skal nok lære dig alt om biblioteksverdenen, men vi forestiller os, at du:

  • Er servicemindet og fleksibel
  • Har hænderne godt skruet på, og er klar til at finde på kreative løsninger
  • Har flair for IT-systemer.
  • Er indstillet på aftenarbejde og weekendvagter
  • Har kørekort (kategori B)
  • Taler og skriver dansk

Biblioteksbetjente er daglig i kontakt med bibliotekets mange forskellige medarbejdere, gæster og leverandører. Derfor er overblik, imødekommende service, hjælpsomhed, situationsfornemmelse og lysten til at arbejde med alle slags mennesker vigtige egenskaber.
Det er en fordel, hvis du har vagt- og sikkerhedskursus, men det er ikke et krav.

Om Aalborg Bibliotekerne
Aalborg Bibliotekerne er en moderne og dynamisk arbejdsplads med ca. 140 medarbejdere fordelt på et hovedbibliotek, ni lokalbiblioteker, to bogbusser og en bogbil. Du skal samarbejde med medarbejdere fra hele organisationen, de fleste med en stærk og stolt biblioteksfaglig baggrund.
Du bliver en del af området “IT og support” hvor du sammen med ca. 12 biblioteksbetjente, med udgangspunkt fra hovedbiblioteket betjener de lokaliteter, der er en del af Aalborg Bibliotekerne.
Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, hvor man har ansvar for egne opgaver, og hvor man samtidig skal være indstillet på at hjælpe hinanden i travle perioder.
Vi ønsker stillingen besat fra den 1. januar 2021.
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Vi indhenter børneattest inden ansættelse
Din arbejdstid er 37 timer om ugen og med skiftende vagter i tidsrummet kl. 07 – 22 i et rullende skema. Der vil også være lørdags- og enkelte søndagsvagter.
Nysgerrig? Læs mere på www.aalborgbibliotekerne.dk eller kontakt leder for IT og support, Flemming Skjøth på telefon 9931 4317
Ansøgningsfristen er onsdag d. 11. november 2020. Vi forventer at afholde samtaler tirsdag den 17. november og anden samtalerunde 24. november 2020. Vi bruger Garuda personlighedstest i forhold til ansøgere, der går videre til anden samtalerunde.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen Send ansøgning og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Send ansøgning

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S