Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Lokale DN Isolering som finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020.
Det er en stolt og glad Dennis, der har modtaget nyheden om, at DN Isoleringer udråbt som finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® i kategorien Energi Isolatør. Vinderne af den eftertragtede pris findes den 2. og 3. april 2020 i Cirkusbygningen i København. ”Vi knokler hver dag for at yde en god service, så vi er naturligvis stolte over den anerkendelse, som ligger i finalepladsen,” siger Dennis.  

Når kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020 finder sted torsdag og fredag d. 2. og 3. april i Cirkusbygningen i København, vil også Vendsyssel være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow. DN Isolering, der har hjemme i Hjørring, er nemlig finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020 i kategorien Energi Isolatør.

Blandt landets bedste håndværkere
Håndværksfirmaer, fordelt på 24 forskellige fagkategorier, har opnået at blive udråbt som finalist baseret på de kundeanmeldelser de modtaget på landets største anmeldelsesside for håndværkere www.anmeld-haandvaerker.dk. Virksomheden er blandt landets bedst anmeldte håndværkere, og deltager i kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020.
– Hver dag, kæmper vi for at levere den bedste service til vores kunder. Vi er naturligvis glade for, og stolte af den anerkendelse, en finaleplads til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020 giver, fortæller Dennis , som står i spidsen for DN Isolering.

Det går fremad for håndværkerne
De tusindvis af håndværksfirmaer, som er anvender www.anmeld-haandvaerker.dk, vurderes løbende af deres kunder på parametrene aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Og her kan der ses en tydelig positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020:
”Det er nu niende år vi afholder awardshowet. Året 2020 har vist sig at være endnu et rekordår. Feltet har aldrig været større. Siden sidste år har vi afviklet awardshowet over to dage. Og i 2020 med en stor fremgang i antallet af finalister. Den samlede karakterskala ligger forsat høj på 4,75 ud af 5.0.” – og Peter Birkelund fortsætter; ”Vi har de seneste år set en klar stigende tendens i danskernes opfattelse af god kundeservice fra håndværkere. I dag er der fuld fokus på kundeservicen, og det skaber mange tusinde gode byggeoplevelser hos danske boligejere.”

Ser frem til den store aften
Dennis fra DN Isolering fortæller om firmaets forventninger:
– Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets Energi Isolatør. Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud. Adam Duvå Hall, kendt fra bl.a. TV2 Go’ morgen, vil føre 2.000 håndværkere gennem aftenerne.

Vi spørger Dennis om hvordan man finder ud af om man kan få glæde af at få lavet en efter isolering, Dennis fortæller:
” Er du i tvivl om, hvorvidt dit hus trænger til en efterisolering eller en anden slags isolering, så tilbyder vi dig at vi kommer forbi og laver et isoleringstjek hvor vi tjekker dit hus igennem for mulige forbedringer.”
” Vi klarer opgaven, uanset om du skal have isoleret loftet, gulvet eller krybekælderen, kan vi vi gøre det for dig. Vi kan klare al indvendig isolering, så du kan nyde et varmt og isoleret hjem med et bedre indeklima.”

I har base i Hjørring, men hvor langt kommer i rundt?
Dennis fortæller ” Ja det er rigtigt at vores hovedsæde ligger i Hjørring, men vi kommer rundt i stort set hele Nordjylland og hjælper både private og typehus firmaer med at holde varmen” Slutter Dennis.

Vi håber at den fine pokal finder vej til Vendsyssel denne gang, det er nemlig tredje gang at DN Isolering er nomineret i kategorien, som rummer mange dygtige kollegaer.

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby