Hotel Phønix
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

Boligejere tøver med at sælge, fordi der er få nye boliger at vælge imellem, når de skal videre til den næste

Knapheden på boliger til salg under Corona har gjort det nødvendigt for mæglerkæderne at tilbyde deres sælgerkunder nye løsninger, der sikrer dem et trygt boligskifte.

Der har næppe i historien været mere gunstige forhold at sælge bolig under end under Corona, men alligevel kan selv perfekte tidspunkter for at sælge boligen rumme nogle udfordringer. Det oplever flere og flere boligejere, der ønsker at skifte bolig. For mens det er en formalitet at sælge boligen, og endda til en god pris, er det straks mere bøvlet at finde den nye bolig, man skal bo i.

Sådan lyder det fra ejendomsmæglerkæden Nybolig, hvis mæglere møder et stigende antal kunder, der tøver med at sælge, fordi de ikke er sikre på at kunne finde deres næste bolig på det aktuelle boligmarked.

-Selvom der er fest på boligmarkedet i øjeblikket, er der altså også nogle sælgere, der er pressede. Og det er naturligt, da de færreste vil sælge, hvis de ikke er sikre på at have en ny bolig at flytte ind i, siger Peter J. Mattsen, der er administrerende direktør i Nybolig.

Derfor tilbyder flere mæglerkæder nogle koncepter, hvor kunderne får sikkerhed for at finde en ny bolig, før de har solgt den gamle.

-Som ejendomsmægler har man et ansvar for at hjælpe kunden hele vejen, og derfor arbejder vi hele tiden på at strikke de bedste løsninger sammen til vores kunder. Vi tilbyder derfor konceptet ”solgt når du er klar”, hvor man salget af ens bolig er betinget af, at man har fundet sin næste bolig, og det har kunderne i den grad kvitteret for, siger Peter J. Mattsen.

De seneste tal fra Boligsiden viser imidlertid, at kadencen på boligmarkedet er gået ned.

-Det høje tempo har selvfølgelig en udløbsdato, og den nærmer vi os stille og roligt, derfor ser det også ud til, at de bebudede reguleringer af boligmarkedet Det bliver sat på stand by. Når det er sagt, vil den gode stemning på boligmarkedet nok holde et stykke tid endnu, og derfor bliver vi ved med at tilpasse vores værditilbud til den aktuelle markedssituation, siger Peter J. Mattsen.

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren