Foto: Lars Horn / Baghuset

Borgmester Thomas Kastrup-Larsen flytter Borgmesterkontoret til Svenstrup 14.-17. maj. Her skal han sammen med sin nærmeste stab tale med borgere og besøge forskellige institutioner og virksomheder.

Borgmesterkontoret rykker ud af de sædvanlige gemakker på Boulevarden 13 og får i uge 20 base på Højvangskolen i Svenstrup.

Ugen skal blandt andet bruges til at besøge lokale institutioner og virksomheder og give områdets borgere mulighed for at hilse på Thomas Kastrup-Larsen og kollegaerne fra Borgmesterkontoret.

– Jeg glæder mig til at komme til Svenstrup. Det er et område, der i disse år oplever en fantastisk vækst og har et meget spændende og driftig erhvervsliv, lyder det fra borgmesteren, der fortsætter:

– Der sker jo rigtig meget i og omkring Svenstrup. Byen ligger lige i smørhullet mellem det pulserende byliv i City Syd og de naturskønne områder mod Godthåb og kommunens vestlige del.

Ser frem til at møde borgerne
Det er femte gang, Thomas Kastrup-Larsen flytter sit Borgmesterkontor ud. Og som altid er begejstringen stor,

– Jeg ser frem til at møde borgerne og høre mere om livet i Svenstrup. Både i forhold til de ting, der optager dem her og nu, men også i forhold til fremtiden og de muligheder, de ser for byen på den lange bane. Det er altid spændende og meget lærerigt at komme tæt på de lokales dagligdag, fortæller Thomas Kastrup-Larsen.

En travl uge
Borgmesteren har en travl uge foran sig. Han skal blandt andet undervise 8. klasse på Højvangsskolen i samfundsfag, besøge Wärtsilä Svanehøj, der med sine 200 medarbejder er en af Svenstrups største arbejdspladser. Han lægger også vejen forbi forsorgshjemmet Svenstrupgård, Tulip, Kirkens Korshær og Komproment, der for nyligt har vundet prisen SME Star Award for sine bæredygtige facade- og tagelementer.

Kom med borgmesteren ud at løbe
Tirsdag 15. maj får borgerne mulighed for at komme med borgmesteren ud at løbe, når Godthåb Trim arrangerer en løbetur med Thomas Kastrup-Larsen. Ruten, der er på 5 km, kommer forbi mange af Godthåbs historiske steder, og undervejs vil der være forskellige stop, hvor deltagerne får lejlighed til at tale med borgmesteren. Niveauet bliver sat, så alle kan være med, og det er gratis at deltage. Starten går fra Hammerværket i Godthåb kl. 17.00, hvor der også er mål. Så snør løbeskoene og kom med ud i foråret.

Åbent Borgmesterkontor og borgermøde
Der bliver rig mulighed for at komme og tale med borgmesteren – enten, når der hver dag er Åbent Borgmesterkontor, eller når Thomas Kastrup-Larsen inviterer til borgermøde.

Kom til Åbent Borgmesterkontor på Højvangskolen:
Mandag 14. maj                 kl. 13.00-14.00
Tirsdag 15. maj                  kl. 11.00-12.00
Onsdag 16 maj                   kl. 15.30-16.30
Torsdag 17 maj                  kl. 12.30-13.30

Borgermøde på Højvangskolen, hvor statskuddet til den kommende byudviklingsplan tages:
Onsdag 16. maj kl. 19.00-21.00 i skolens kantine.

Kilde: Aalborg.dk

Hjemmeside