Kaffebaren
Springeren
Faarup skovhus
Suvo

Åbningen af BOXIT´S nye flotte afdeling med sin lokation helt centralt i Østre Allé-Sønderbro krydset, går forrygende. Aalborg C afdelingen er med sine 19.500 kvm fordelt på 7 etager landets største og rummer både butik, depotfaciliteter, garageudlejning, et to etagers Flexoffice kontorhotel samt Boxit´s eget domicil.

 

Depot, lager, opbevaring, opmagasinering

Kært barn har mange navne, og BOXIT udlejer det hele. De nederste tre etager er et lagerhotel, der ud over BOXIT-butikken, der varetager udlejningen af rum og trailere samt salg af flyttekasser og tilbehør til flytning og opbevaring, udelukkende er dedekeret til opbevaring og opmagasinering. Tidens trend er downsizing og small living, og alle de nordjyder, der mangler ekstra plads til private gemmer, har brug for et nemt og sikkert, rent og tørt depotrum til deres ejendele eller de virksomheder, der savner ekstra lagerplads, kan alt efter behov leje et af de mange nye depotrum. BOXIT Self Storage kan lejes i korte eller lange perioder, rummene findes i flere forskellige størrelser, og det er nemt og bekvemt at flytte ind, da der er en tør, lun og lys indendørs læssehal med gennemkørsel og meget højt til loftet i forbindelse med lagerhotellet. Lejer man et depotrum hos BOXIT, kan man desuden stole trygt på, at ens ejendele er sikkert opbevaret. Hele afdelingen er indhegnet og videoovervåget 24 timer i døgnet. Man har selv adgang i tidsrummet 6.00 til 22.00 via en personlig pinkode og depotrumsnøgle, så ingen uvedkommende kan komme derind.

En stor del af disse opbevaringsrum er allerede udlejet.

 

Lej et kontor på byens bedste beliggenhed

3. og 4. sal huser det længe ventede kontorhotel med 64 kontorer til udlejning.  BOXIT har her åbnet sit andet kontorfællesskab – kaldet Flexoffice, og der har været meget stor efterspørgsel efter lokalerne. Flexofficekonceptet med kontorudlejningsfaciliteter findes allerede i BOXIT i Risskov, Aarhus, og minder i sin enkelthed om depotrumskonceptet. Man kan leje et moderne og billigt kontor i høj kvalitet på en attraktiv adresse, med parkeringspladser lige uden for døren, samt mulighed for at leje af depotrum i samme bygning som kontoret. Der er adgang til fælleskøkken, frokoststue, toiletfaciliteter, samt bookning af mødelokaler, og man har mulighed for at skabe et stærkt forretningsnetværk med andre på kontorhotellet. Flexofficekontorerne kan sågar lejes møbleret, med fiberinternet samt rengøring – så er man hurtigt igang, med det, der er vigtigt – nemlig at drive og udvikle sin forretning fra dag 1.

 

BOXIT på toppen

Byggeriet fortsætter imidlertid for et stund på 5. og 6. sal. Disse etager bliver det nye hovedkontor for BOXIT. Her skal deres egen administration samt Escot Erhvervsejendomme, som BOXIT er en del af, flytte ind i foråret 2020.

Se mere på www.boxit.dk

Foto: BOXITs direktør Christian Nielsen foran den nye bygning

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren