Hotel Phønix
JobConnection
Faarup skovhus
Nordjysk Motor Co.

Silvan i Aalborg runder 62.000 gratis trailerudlån og udskifter flåden

Silvans samarbejde med Freetrailer er netop blevet forlænget, og det skal markeres i Aalborg, hvor Silvan skal have fornyet hele trailerflåden efter at have rundet 62.000 udlån af gratistrailerne.

62.626 gange har aalborgenserne været forbi Silvan i Aalborg og lånt en trailer. Og det kan de heldigvis blive ved med, efter samarbejdet mellem Silvan og Freetrailer, der er specialiseret i udlån af gratistrailere, netop er blevet forlænget.

Samtidig med forlængelsen af samarbejdet bliver de 29 trailere, som står til rådighed i Aalborg, også udskiftet med 26 nye vogne allerede fra uge 26. For at sikre, at konceptet fortsætter gnidningsfrit og garantere brugerne en ensartet kontaktløs selvbetjening på tværs af alle trailerne via app, er det de samme modeller, som skal køre videre.

Vores Freetrailers er en helt naturlig del af at tilbyde den bedste service til kunderne. Om folk har købt stort ind af byggematerialer eller havemøbler, eller om de slet ikke har købt noget, men bare skal bruge en trailer er underordnet. Vi vil gerne stå til rådighed for kunderne i alle situationer, og det kommer vi til at kunne levere på i endnu højere grad med en komplet opdatering af vores trailere, siger Trine Bredow, Team Lead, Commercial Excellence hos Silvan.

En million udlejninger sikrer innovation

Siden 2010 har gratistrailerne ved Silvan været en massiv succes. Et datatræk fra Freetrailer, som ejer og administrerer de mange trailere, viser, at med en slutspurt under corona i 2020 rundede Silvans 434 trailere en million udlejninger. Det er oven på den kraftanstrengelse, at de mange trailere nu skal udskiftes over hele landet.

– Silvans mange udlejninger betyder, at de konstant gentænker behovet og konceptet, og den idéudvikling kan både deres og vores kunder nyde godt af. Om det er trailere, ladcykler eller noget helt tredje, så spiller vi os bedre sammen med Silvan. Det betyder meget for os, at Silvan igen viser os tillid ved at benytte vores service, og vi er spændte på, hvordan vi fortsat skal videreudvikle konceptet sammen, siger Philip Filipsen, administrerende direktør i Freetrailer.

De mange trailere som Freetrailer udskifter hos Silvan kommer dog ikke til at gå til spilde, da standen stadig er så god, at broderparten er solgt videre til både private og virksomheder.

Freetrailer er en dansk deleøkonomivirksomhed, som har specialiseret sig i appbaseret udlån af trailere til forbrugere. Freetrailer råder over knap 1900 trailere fordelt på 350 afhentningssteder i hele Norden. Læs mere og book en trailer www.freetrailer.dk

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren