Springeren
Staudemarken
Vejgaard sten og krystaller

Aalborg-virksomheden Cembrit flytter i nye lokaler på Gasværksvej ved havnefronten og fastholder hovedsædet i Aalborg. Lokationen skaber bedre arbejdsforhold for eksisterende og nye medarbejdere og skaber rammerne for at højne serviceniveauet for kunderne endnu mere.

I august er det store flyttedag for medarbejderne hos Cembrit Holding og Cembrit Danmark. Cembrit, der er landets største leverandør af tag- og facadeprodukter i fibercement, rykker nemlig sit hovedsæde fra lokalerne på Sohngårdsholmsvej til en ny lokation i Aalborg – nærmere bestemt Gasværksvej på havnen.

Vi har valgt at fastholde hovedkontorets adresse i Aalborg for at bevare vores historie som Aalborg-virksomhed. Vi har mange dygtige medarbejdere i Nordjylland, som er en kæmpe ressource for Cembrit. Med flytningen ønsker vi at tilbyde eksisterende såvel som nye medarbejdere tidssvarende rammer på Gasværksvej med åbne kontorrum, gode mødelokaler og bedre tilkørsels- og parkeringsforhold sammenlignet med Sohngårdsholmsvej, fortæller adm. direktør Morten Rosager Andersen.

Cembrit går fra et hovedkontor på seks etager til at blive samlet på én etage på havnefronten, og dermed bliver organisationen bragt tættere sammen i dagligdagen:

I de tidligere lokaler på Sohngårdsholmsvej var Cembrit Holding og Cembrit Danmark fordelt på seks etager og derfor adskilte i det daglige. Nu rykker vi tættere sammen og får dermed det maksimale ud af vores samarbejde og interne ressourcer, således at vi sammen kan stå stærkere og fortsat højne serviceniveauet for vores kunder, slutter Morten Rosager Andersen.

I de nye lokaler får Cembrit råderum over 1.225 kvadratmeter kontor samt 590 kvadratmeter til værksted og opbevaring. Alle hovedsædets 60 medarbejdere ud af i alt omkring 90 medarbejdere i Danmark flytter med til de nye lokaler. Medarbejderantallet omfatter Cembrits danske division samt Cembrit Holding, der er moderselskab til 19 datterselskaber i Cembrit-gruppen med ca. 1.400 ansatte i mere end 20 lande.

For yderligere information, kontakt venligst:

  • Cembrit A/S: Adm. direktør Morten Rosager Andersen via direktionssekretær Dodo Lyngsø, tlf. 9937 2487, mobil 2428 9810, lyngso@cembrit.dk
  • Presseservice: Kathrine Kanne, tlf. 2026 7981, kathrine@publicity.dk

 

Om Cembrit

Cembrit koncernen er en af Europas førende virksomheder inden for fremstilling og salg af fibercementprodukter. Byggematerialer i fibercement har særdeles populære egenskaber, herunder et begrænset behov for vedligeholdelse, høj slidstyrke og et konkurrencedygtigt prisniveau.

 

Cembrit koncernen har sine rødder i Danmark og har siden 1927 arbejdet målrettet med at udvikle nye produkter og forædle fibercementens egenskaber. Cembrit tilbyder i dag en bred portefølje af produkter og løsninger inden for tag, facade, væg og loft til både nybygnings- og renoveringsprojekter. Produktionen af fibercementprodukter foregår på moderne fabrikker i Finland, Tjekkiet, Polen og Ungarn.

 

Cembrit A/S er et af 19 datterselskaber i den internationale Cembrit koncern, der har ca. 1.400 ansatte i mere end 20 lande. Cembrit koncernen ejes af det svenske investeringsselskab Solix.

Kilde: Cembrit

Bilhuset Biersted A/S