Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
Hjallerup VVS

Rasmus Klump er klar parat til start!

Centimeter Maraton er et løb for alle børn i alderen 2-10 år og deres forældre eller bedsteforældre.

 

 

Lørdag d. 15. juni kl. 09.30-13.00

Rasmus Klump er klar parat til start!

Lørdag d. 15 juni går det løs til Centimeter Maraton på idrætspladsen ved Hasseris Gymnasium

Program:

09:30 Afhentning af løbsposer og løbsnumre

10:50 Opvarmning med Rasmus Klump

11:00 Løbet skydes i gang

Når børnene har gennemført deres Centimeter Maraton er der selvfølgelig guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene. Der er også vand og økologiske fuldkornstave fra Madame Butterfly til de seje maratonløbere. På pladsen vil Rasmus Klump stå klar til, at børnene kan få et billede sammen med ham. Det vil også være muligt at være med i tegnekonkurrencen, klæde sig ud som Rasmus Klump i udklædningsværkstedet og meget mere.

Det er helt op til dig, om du vælger at løbe sammen med dit barn (som pildskadde) som en familieaktivitet, eller om du lader barnet om løbeturen (som Gøje) og i stedet står klar med heppeflag og rosende ord, når dit barn krydser målstregen. Alle kan løbe med og skulle turen være for lang for de små ben, er I velkomne til at løbe/gå ruten med klapvogn.

Billetter koster 100 kroner pr. barn – voksne der løber/går med er ganske gratis

I melder jer til her

Om Centimeter Maraton

Centimeter Maraton er et løb for alle børn i alderen 2-10 år og deres forældre eller bedsteforældre, som har til formål at give hele familien en god og aktiv oplevelse samtidig med, at du som deltager støtter et godt formål.

Frisk luft, sjov og sved på panden er hovedingredienserne i børneløbet, som arrangeres af Børneulykkesfonden og Rasmus Klump i samarbejde med Continental, Madame Butterfly og DGI. Ruten på 42.195 centimeter giver børnene mulighed for at løbe deres helt egen maratondistance, akkurat som de har set de voksne gøre det.  Og hvor sejt er det ikke lige at kunne kalde sig maratonløber?

Derfor afvikles børneløbet også på vaskeægte maratonmanér med fællesopvarmning, start- og målportal samt uddeling af løbsnumre/klistermærker, refleksveste med Rasmus Klump, polkaprikkede løbstasker, diplomer og seje guldmedaljer med Rasmus Klump til alle deltagende børn.

Efter løbet vil der være vand og økologiske fuldkornstave fra Madame Butterfly til de seje maratonløbere.

Efter løbet vil der også være mulighed for at få taget billeder med Rasmus Klump, så man kan forevige øjeblikket.

Overskuddet fra løbet går ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde.

Du kan læse mere om Børneulykkesfondens projekter her

Pildskader og Gøjer

Centimeter Maraton er opdelt i 2 kategorier af løbere: Pildskadderne, som er dem, der løber i selskab med en voksen, og Gøjerne, som er de løbere, der kan klare turen på egen hånd i selskab med alle de andre børn.

Det er helt op til dig, om du vælger at løbe sammen med dit barn som en familieaktivitet, eller om du lader børnene om løbeturen og i stedet står klar med heppeflag og rosende ord, når dit barn krydser målstregen. Alle kan løbe med og skulle turen være for lang for de små ben, er I velkomne til at løbe/gå ruten med klapvogn.

 

Hvad sker der på pladsen?

Når man deltager i Centimeter Maraton, får man meget mere end blot et løb med sig. Efter alle de seje maratonløbere har nået målstregen, vil der nemlig være andre aktiviteter, man kan give sig til.

Der vil være:

Mulighed for at klæde sig ud som Rasmus Klump og hans venner i udklædningsværkstedet
Lille forhindringsbane med Continental dæk
Musik, som der kan danses og hoppes til
Tegnetelt
Fotovæg, hvor man kan få taget billede med Rasmus Klump

Et Rasmus Klump-univers

Rasmus Klump er en vigtig del af Centimeter Maraton. Han er den, der er med til at give børnene en ekstra god oplevelse. Rasmus Klump er med til opvarmningen, inden maratonløberne sendes afsted, han giver high-fives ved målstregen til alle deltagerne, og  han stiller op til fotos, så alle kan forevige deres minde om, hvor seje de har været.

Lige så snart deltagerne møder op til Centimeter Maraton, skal de føle, at de træder ind i et vaskeægte Rasmus Klump univers. Alle ved jo, at Rasmus Klump elsker polkaprikker, så derfor er vores store målportal fyldt med polkaprikker, hjælperne til løbet har polkaprikkede t-shirts på, og de løbstasker som deltagerne får med sig hjem er naturligvis også polkaprikkede, så det hele er i bedste Rasmus Klump-stil.

 

Polkaprikket løbstaske

Til Centimeter Maraton får deltageren udleveret en super, smart løbstaske med polkaprikker i ægte Rasmus Klump-stil sponsoreret af Continental. Løbstasken indeholder en række lækre små gaver fra vores samarbejdspartnere, og derudover kan løbstasken også bruges efter løbet som gymnastiktaske, svømmetaske eller andet.

Som deltager får man også udleveret en refleksvest med Rasmus Klump på, som skal bæres under løbet sammen med det fine klistermærke – som enten er en Pildskadde eller en Gøje –  og ved større løb også et løbsnummer.

I den polkaprikkede løbstaske finder du følgende: 

Anders And-blad
Solcreme-prøve fra Derma
Malebog fra Toyota med tilhørende farveblyanter
Sille Solhelt minibog
Solskærm til bil
Mini førstehjælpskit
Mini puslespil
Dexyane Gel (vaskegel)
Dexyane Creme (creme til tør hud)
Dexyane Balm (crème til meget tør hud, så en lidt federe creme)
(Der tages forbehold for ændringer i indholdet)

Kilde: Børneulykkesfonden
Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
Hjallerup VVS