Kaffebaren
Jutlander Bank
Faarup skovhus

Køkkenbutik i Aalborg jagter medarbejdere ovenpå coronaboost

 

Coronapandemien har indtil nu begunstiget køkkenbranchen, og det har givet væksten et boost hos køkkenproducenten HTH. Det får nu HTH i Aalborg til at sætte jagten ind på medarbejdere til butikken.

 

En kombination af regeringens hjælpepakker, mere hjemmearbejde og begrænsede muligheder for rejser og andre aktiviteter har øget danskernes iver efter at give hjemmet – og ikke mindst køkkenet – et løft. Det har sat skub i køkkenbranchen i så høj grad, at HTH i Aalborg nu leder med lys og lygte efter kvalificerede medarbejdere til butikken.

– Vi oplevede et kort dyk i salget, da coronapandemien nåede Danmark. Det vendte dog hurtigt, og lige siden har efterspørgslen på nye køkkener været større end nogensinde. For at kunne leve op til den stigende interesse er vi nu på udkig efter kvalificerede folk, der kan løfte opgaven, siger Martin Christensen, der er butiksansvarlig hos HTH i Aalborg.

Kamp om de dygtigste medarbejdere

I 2020 blev der ansat over 150 nye medarbejdere i HTH-butikkerne for at følge med den øgede efterspørgsel, og nu indleder køkkenbrandet 2021 med at efterlyse mere end 50 nye medarbejdere alene i Danmark. Det er en udfordring medgiver ledelsen, men den gode stime kan og skal fortsætte:

– Vi har behov for at tiltrække de mest talentfulde medarbejdere, og det er en udfordrende opgave, som vi skal kæmpe for at løse. Men vi har branchens nok allerbedste uddannelsesforløb både for trainees og køkkeneksperter, så vi tror på egne evner og at vi står en tand bedre end konkurrenterne, siger Jesper Gylling Olsen og uddyber:

– Som en af de største aktører kan vi tilbyde vores nye medarbejdere en helt anden individuel udvikling i HTH-regi. Ofte ser vi, at vores køkkeneksperter starter i Danmark og dernæst fortsætter karrieren på et af vores eksportmarkeder.

HTH har produceret kvalitetskøkkener med omtanke for både mennesker og miljø i mere end 50 år. Med showrooms over hele landet har køkkenfirmaet fokus på dansk design, kvalitet og landets bedste service. www.hth.dk

 

HTH søger også medarbejdere til deres butik i Hjørring

DN Isolering
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren