Hotel Phønix
Jutlander Bank
Bøgsted A/S

Nørresundby – alle fire fælge stjålet fra personbil


Alle fire fælge blev stjålet fra en personbil, der stod parkeret på en p-plads på Hjørringvej i Nørresundby fredag den 10. januar kl. 03:24. Bilen blev klodset op på grønne mælkekasser, hvorefter tyven løsnede fælgene. Den ene mælkekasse brød dog sammen med skade på bilen til følge.

Har du set mistænkelig færden på Hjørringvej i Nørrsundby? Kontakt politiet på 114.

 

Aalborg – sølvbestik og guldur stjålet ved indbrud i lejlighed


En lejlighed på Vesterbro i Aalborg blev udsat for indbrud mellem lørdag den 4. januar kl. 07:30 og lørdag den 11. januar kl. 21:05. Indbrudstyven fik adgang til huset gennem et vindue, der formentlig blev brudt op med et koben. Tyven gennemgik derefter lejligheden for værdier. Blandt de stjålne genstande var sølvbestik, en Ipad og et guldur. Tyven forlod gerningsstedet gennem hoveddøren.

Har du set mistænkelig færden på Vesterbro i Aalborg? Kontakt politiet på 114.

 

Bestil et foredrag om indbrud og indbrudsforebyggelse

Du kan anmode politiet om at holde et foredrag, fx om kriminalitet i jeres
lokalområde, hvordan I bedst sikrer jer mod indbrud, it-kriminalitet, tricktyveri
m.v.

Foredrag skal som udgangspunkt bestilles senest en måned før afholdelse.

Følg dette link for at bestille et foredrag: politi.dk/…/bestil-et-foredrag

 

Vær opmærksom på, at du ikke kan bestille et foredrag på fx folkeskoler og gymnasier, da dette ligger i regi af SSP-samarbejdet. Hvis du er lærer på en folkeskole e.l. og gerne vil have en politibetjent ud i din klasse og holde et foredrag, skal du i stedet kontakte din lokale SSP-repræsentant på skolen og forhøre dig om mulighederne.

 

Aalborg – bilist sigtet for brud på færdselsloven


På Nybrogade i Aalborg skete et færdselsuheld mellem en bilist og en cyklist fredag den 10. januar kl. 13:46. Bilisten, en 64-årig mand, havde netop parkeret sin bil i en P-bås langs kørebanen. Cyklisten, en 53-årig kvinde, kom kørende langs Nybrogade, mens manden var i gang med at åbne sin dør. Døren blev åbnet op i cyklen, og kvinden faldt derfor af cyklen. Kvinden blev kørt til skadestuen for kontrol. Hun havde heldigvis kun en hudafskrabning og en bule til følge. Manden blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Kilde: Nordjyllandspoliti.dk

DN Isolering
WashnGo
AKKC Mama Mia
Vivabolig