Kaffebaren
Nordjyske Bank
Faarup skovhus
Suvo

Fra han var fem til slutningen af teenageårene, spillede Søren Skou fodbold i Aalborg Chang. Siden indtog han posten som Danmarks højst placerede erhvervsleder hos A.P. Møller – Mærsk A/S – og nu vender han tilbage til Provstejorden.

”Som livslang Chang-mand var jeg en lørdag eftermiddag i klubben og faldt i snak med nogle andre gamle gutter. Talen drejede på et tidspunkt ind på aktier og i den forbindelse den positive udvikling hos A.P. Møller – Mærsk. Så var det, en af drengene sagde, at virksomhedens topchef Søren Skou da har spillet i Chang. Den summede jeg lidt over og sendte så en mail til Søren Skou for at høre, om han mon kunne tænke sig at gøre sin hjerteklub en tjeneste. Det kunne han heldigvis og nu kommer han så på besøg”, fortæller Frits Vilger, der i flere omgange har været formand for Aalborg Chang.

A.P. Møller – Mærsks CEO Søren Skou kommer til Aalborg mandag 13. september 2021 og besøger blandt andet Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor han i Aalborg Changs regi vil holde et indlæg om den aktuelle udvikling i A.P. Møller – Mærsk.

Frits Vilger oplyser, at overskuddet fra arrangementet efter aftale med Søren Skou går ubeskåret til ungdomsarbejdet i Aalborg Chang.

”Internt har vores arbejdstitel på Søren Skous indlæg været ’Fra Provstejorden til Esplanaden’, for i lighed med mange andre gode nordjyder har han trådt sine fodboldstøvler hos Aalborg Chang. Respekt, kammeratskab og fairness er nogle af de værdier, han lærte hos os – og som han tog med sig videre i sin imponerende erhvervskarriere”, siger Frits Vilger.

Søren Skou oplyser, at han vil tale om A.P. Møller – Mærsks transformation fra vidtforgrenet konglomerat til en fokuseret, integreret og digitaliseret logistikvirksomhed – hvorfor, hvordan og hvor langt virksomheden er kommet, og hvad de næste skridt vil være.

Søren Skou, der indledte sin karriere under den lyseblå stjerne som charterer hos Maersk Line i 1983, fortæller, at han har investeret hele sin erhvervskarriere i samme virksomhed:

”Derfor er det naturligt en kæmpe tilfredsstillelse at nå hele vejen til toppen. Men det er også en stor udfordring, som jeg går til med en vis ærefrygt.”

For to år siden sagde Søren Skou til Wall Street Journal, at op til 80 procent af A.P. Møller – Mærsks indtjening på daværende tidspunkt kom fra containershipping. Han udtrykte håb om, at man ville ”være meget nærmere et 50-50-scenarie imellem ydelser inden for ocean og non-ocean om et par år fra nu” – og det er altså blandt andet det, man 13. september kan høre Søren Skou gøre status over, når han igen er i Aalborg.

”Vi har allieret os med journalist Jørgen Pyndt, der – selvom han er Aalborg Freja-mand helt ind i knoglerne – beredvilligt vil formidle spørgsmål fra salen”, fortæller Frits Vilger.

Billetsalg: https://www.ticketmaster.dk/event/504099

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren