Hotel Phønix
Jutlander Bank
AKKC
Bøgsted A/S

Skovdalen

Torsdag 25. juni 2020 kl. 19:00

Deep Purple er klar til at ryste bladene på bøgetræerne til Skovrock 2020, når de 25. juni, som eneste sommerkoncert i Danmark, indtager Skovdalen i forbindelse med deres Live In Concert-turné.

Det britiske rockband, som i dag består af medlemmerne Ian Gillan (vokal), Ian Paice (trommer) og Roger Glover (bas), samt Steve Morse (guitar) og Don Airey (keyboard), blev dannet tilbage i 1968. Bandet har været aktivt siden da, både live og turnémæssigt, og har gennem årene spyttet flere af rockmusikkens største evergreens ud som Smoke on the Water, Highway Star, Space Truckin og Lazy.

Deep Purple har været stilskabende inden for den tunge rockmusik med album som Deep Purple In RockMachine Head samt live-albummet Made In Japan, og der er således lagt i kakkelovnen til en sand aften i rock’n’rollens tegn, når de fem veteraner går på scenen i Skovdalen!

Deep Purple udgav senest musik i 2017 i form af bandets 20. studiealbum, Infinite, der efterfølgende høstede flotte anmeldelser i både danske og internationale medier.

Tilkøb af Meet and Greet
Du kan tilkøbe Meet and Greet med bandet, efter du har købt billet til koncerten.

Arrangør: Open Air

Foto: Ben Wolf

MEDVIRKENDE

IAN PAICE
DON AIREY
IAN GILLAN
ROGER GLOVER
STEVE MORSE

Til billetter her

Kilde: AKKC

Folmer Olsen
WashnGo
Vivabolig
Tømrermester Thomas Aaby