Bøgsted A/S
JobConnection
Art By Me
PJ Industries

Er du vild med jazz og blues? Så kom til Den Blå Festival på Salling Rooftop, hvor du kan glæde dig til at lytte til en række spændende artister på toppen af Aalborg.

Jesper Theis Duo
Onsdag den 14. august. kl 15-17.30 (3×30 min)

Jesper Theis spiller guitar i stil med gamle bluesmestre som Son House og Robert Johnson. Han behandler deres sange med stor respekt, men han er ikke bange for lege med arrangementerne og puste nyt liv i de hævdvundne klassikere. Med sig har han Søren Lindholt på kontrabas.

Big Creek Slim Duo
Torsdag den 15. august kl 15-17.30 (3×30 min)

Big Creek Slim har en mørk og raspende stemme og spiller råt og udtryksfuldt på sin gamle guitar. Han spiller klassisk Chicago- og Delta-blues inspireret af bl.a. Muddy Waters, Howling Wolf og John Lee Hooker. Han har på få år udgivet fem album, som alle har fået flotte anmeldelser og vundet et hav af priser.

Tim Lothar og HP Lange
Fredag den 16. august kl 15-17.30 (3×30 min)

To af de travleste og mest velanskrevne bluesmusikere i Danmark mødes denne dag på Rooftop.

Tim Lothar har turneret 20 lande, har otte anmelderroste udgivelser bag sig, har modtaget priser i ind‐ og udland, og er en af de flittigst turnerende musikere i Europa. Han er lige nu en af DK’s skarpeste og mest respekterede bluesmusikere.

I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. På scenen leverer HP Lange et energisk mix at Delta – country- og folk-blues.

Vi ses på Salling Rooftop!

kilde: Den Blå Festival og Salling

Folmer Olsen
Tommy Telt
Nordjysk Bilpleje
Tømrermester Thomas Aaby