Hotel Phønix
JobConnection
Faarup skovhus
Suvo

For fjortende år i træk skal Nordjyllands bedste leder findes, når den Nordjyske Ledelsespris 2021 uddeles til november af UCN act2learn, Lederne Himmerland, Nordjyske Bank og Erhverv Norddanmark. I den forbindelse kan kolleger nu indstille deres leder, hvis han eller hun formår at skabe et godt arbejdsmiljø.

I Nordjylland har ansatte nu mulighed for at give deres leder et anerkendende klap på skulderen, hvis de mener, at han eller hun er en god leder, der skaber et godt arbejdsmiljø i hverdagen. Frem til den 4. november kan de nemlig indstille deres leder til Den Nordjyske Ledelsespris 2021, som uddeles i Aalborg den 18. november.

For at komme i betragtning til prisen skal den indstillede være leder af en virksomhed eller organisation i Region Nordjylland og udøve personaleledelse i det daglige. Herudover er det i udvælgelsen vigtigt, at lederen får sine medarbejdere til at føle sig set, hørt og mødt i hverdagen, og at han eller hun formår at skabe et generelt godt arbejdsmiljø. Lederen skal også gerne opnå positive mål og resultater, særligt i forhold til udvikling på det digitale og teknologiske område.

– Vi har mange dygtige ledere i Nordjylland, som fortjener at blive anerkendt for deres daglige arbejde, og det er dem, vi gerne vil sætte fokus på med Den Nordjyske Ledelsespris. Coronakrisen har været en svær udfordring for det sociale og faglige arbejdsliv, så i år er det ekstra vigtigt, at vi hylder de ledere, der har ydet en ekstraordinær indsats. Vi håber derfor, at så mange som muligt vil indstille deres leder til prisen, siger afdelingsforperson for Lederne Himmerland, Søren Samuelsen.

Godt arbejdsmiljø skaber vækst
Den Nordjyske Ledelsespris blev stiftet i 2008, og det er derfor fjortende gang i træk, at de fire parter UCN act2learn, Lederne Himmerland, Nordjyske Bank og Erhverv Norddanmark uddeler prisen. Hos Nordjyske Bank glæder man sig til igen at stille skarpt på Nordjyllands mange dygtige ledere.

– Tilfredse medarbejdere og ledere er en vigtig forudsætning for at skabe et godt og inspirerende arbejdsmiljø, der danner grobund for en virksomhed eller organisation i vækst til glæde for både arbejdspladsen og samfundet som helhed. Derfor er vi stolte over at være med til at uddele en pris, der giver et velfortjent skulderklap til nordjyske ledere, som særligt i en coronatid nok har haft et ekstra stort ledelsesansvar, siger Carl Pedersen, bankdirektør i Nordjyske Bank.

De fire parter har sammensat en dommerkomite, hvor blandt andre Carl Pedersen er medlem. Komitéen udpeger tre kandidater til prisen, hvoraf en af dem tildeles Den Nordjyske Ledelsespris 2021. Sidste år var det administrerende direktør i Louis Nielsen, Mads Nygaard, som kunne lade sig hylde som vinder.

I år uddeles prisen torsdag den 18. november på Comwell Hvide Hus i Aalborg. Foruden æren får vinderen overrakt en gavecheck til kompetenceudvikling til en værdi af 25.000 kroner, og som noget nyt modtager virksomheden også en gavecheck på 5.000 kroner til et valgfrit personalearrangement.

Indstillingen af sin leder skal ske via et online skema: www.dennordjyskeledelsespris.dk. Sidste frist for indstilling er torsdag den 4. november kl. 12.00.

Kilde: Nordjyske Bank

Suvo
WashnGo
Vivabolig
Kaffebaren