Bosætning Jammerbugt
Jutlander Bank
Faarup skovhus
Garant Brønderslev

Naturen – hvor vild vil vi ha’ den?

Hvor vild kan man gøre natur – og hvad er fordelen. Hør Frank Erichsen (DR, ”Bonderøven”) diskutere med Aalborg Universitet sin bedste biodiversitetsforsker, Torsten Nygård Kristensen.

Tirsdag d. 22. september

OBS. grundet Covid-19 udbyder vi 39 pladser i Foredragssalen. Gratis adgang. Billetbestilling nødvendig.

Hør Frank Erichsen (DR’s “Bonderøven) fortælle om sit store projekt med at forvilde naturen i Hjørring. Hen over de sidste 2 år har Frank hjulpet kommunen med at forvandle by- og kulturnatur til vilde arrealer. Hvad og hvorfor man har satset vildt i Hjørring? Og hvorfor han selv har sagt ja til at deltage?

Vi maler videre på nuancerne, når vi stiller over til biodiversitetsforsker, Torsten Nygård Kristensen ift. det videnskabelige og begrebsmæssige i at genforvilde et kulturområde. Bruger vi fx fordet rewilding forkert? Og er det kun positive ting, der kommer ud af at genforvilde, eller kan det også gå galt?

Arrangementet streames ud til alle biblioteker i landet, og man kan som tilhører deltage og stille spørgsmål, også selvom man ikke kan deltage fysisk på dagen.

Du kan streame arrangementet ved at følge dette link

Tid: 19:30 – 21:00
Pris: Gratis
Bibliotek: Hovedbiblioteket
Sted: Foredragssalen
Målgruppe: For voksne

Køb billet(ter)

Grundet COVID-19 er der begrænset antal pladser, bliver du forhindret i at deltage bedes du afmelde dig arrangementet igen, så vi kan glæde flest muligt og skuffe færrest.

DN Isolering
Kai-Berntsen
Det Hemmelige Teater
Bilhuset Biersted A/S